Paistelen tässä laatikoita leivinuunissa
mutta mistä hitosta mä tiedän onko ne kypsiä? Ovat olleet jo kauemman kuin ohjeaika mutta toisaalta uunin lämpötila on matalampi.
Jääkö ne löysiksi jos ne on raakoja?
Ja ennekuin kukaan ehtii irviä, voin kertoa että teen niitä ihan ekaa kertaa =)
Kommentit (5)
minä tykkään vain lanntuloodasta ja se paranee vain hautuessaan, sen pitääkin olla löysähköä, ei mitään jänkkikamaa mitä kaupasta saa.
En tosiaan itse syö noita joten ei hajuakaan millaista koostumuksen pitäis olla.
Anna muhia vielä vähän, pinnaltaankin vielä "kelmeitä"
laatikot ovat jo uuniin mennessä kypsiä, joten raaaksi ne eivät voi jäädä. Löysäksi siis korkeintaan.
niissä on raakaa kananmunaa jonka täytyy kypsyä.
Lanttulaatikot pidän pari tuntia uunissa ja sitten ne ovat makuuntuneita tarpeeksi hyvin.
Porkkanalaatikko tulee tunnissa.
mun kannattaa mennä nukkumaan jo, kun ajattelin,että sä paistat pahvilaatikoita uunissa :))))) no nyt selkeni,että et olekkaan ihan sekaisin =)!
laatikot ovat jo uuniin mennessä kypsiä, joten raaaksi ne eivät voi jäädä. Löysäksi siis korkeintaan.