Haluaisin tehdä huomenna paahtopaistia mutta mitä lihaa se on?
Kommentit (8)
Mistä meinasit huomenna saada? No,jos saat niin pidä huoneenlämmössä ainakin 3h ennen paistoa
kaupoista kiinni, kun on pyhäpäivä. Ainakaan lihatiskeillä ei myyntiä ole ja vakuumipakatuista ei välttämättä kyseistä lajia löydy.
Eli naudan pyllyä. Ihan kaupasta aion hakea kuten ennenkin. Onko sen valmistus jotenkin pitkäkestoista vai mitä tarkoitatte? Olisko pitänyt marinoida pari pv tms?
Kiitos kun kerroitte, että se on naudan pyllyä.
t. ap
mutta kyllä sian ja lampaankin paahtopaistia on. Se on siis sen lihan osan nimi.
Meillä ei ole pyhäpäivä, ihan tavallinen arkipäivä. Kiitos kun kerroitte, että se on naudan pyllyä.
t. ap
http://opetus.ruokatieto.fi/Suomeksi/Nuoret/Elintarviketeollisuus/Elint…
Ja ihan naudan paahtopaistia ostettiin kaupasta :). Sen kanssa muusia ja kasvisgratiinia. Muista olla tarkkana paiston kanssa, ettei tule liian kuivaa,pienellä lämmöllä ja paistomittari kehiin. 67 astetta ja taydellistä. Ostettiin n.1.5kg. 6 henkinen perhe, mutta siitä tehdään sit vielä iltapalaksi paahtopaistipatonkeja. Nam!
niin mistähän ajattelit sen hankkia huomiseksi?