Miten kaasu-uunilla paistetaan?
Muutin juuri asuntoon, jossa on kaasu-uuni. Ostin valmispullia, jotka paistuivat ensin vain alhaalta. Sitten nostin ylemmäs peltiä ja yhä vain paistuivat alhaalta. Sitten laitoin ihan alas ja avot, jo ruskittuivat.
Osaako joku neuvoa tarkemmin kaasu-uunin sielunelämästä?
Kommentit (3)
laitoin sen 200 asteeseen ja uunissa on sellainen irrallinen sisämittari siellä lattialla. Mittari näytti 250 astetta.
Kiitos vinkistä grillivastuksen käyttöön.
ap
ja leipominen jäi kyllä multa silloin. Kaikki nopeasti paistuvat, kuten pikkupullat ja-piiraat jäivät vähintäänkin aneemisiksi. Pitkää haudutusta vaativat ruuat kypsyivät herkullisiksi ja kaasuliesi oli tietysti aivan huippu. Nyt on sähköhella, haaveilen kaasulieden ja sähköuunin yhdistelmästä.
Auttaisiko jos hankkisit uunilämpömittarin niin pääsisit paremmin jyvälle siitä millaisia lämpötiloja uunisi oikeasti pitää? Uunienkin sielunelämät vaativat aikaa ... :)
Pataruokiin tai grillaamiseen todella hyva. Johtuen siita, etta se kaasuliekki palaa siella uunin pohjalla.
Jos sulla on uunissa myos grillivastus, voit tehda nain ensi kerralla. Ensin paistat puolet ajasta kaasuliekki paalla (eli normaalisti uuni paalle), toisen puolen ajasta laitat grillivastuksen paalle,niin paistuu myos paalta. Grillivastus on siella kaasu-uunin "katossa".