Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko Kir Royal (joko itsetehtynä tai Alkon valmis) hyvää?

Vierailija
17.11.2010 |

Sopisiko jouluna tervetuliaismaljaksi?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee itse.

Vierailija
2/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta cassis-likööriä ja kuivaa kuoharia; 1/3 likööriä, 2/3 kuoharia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmistetaan oikeaoppisesti samppanjaan, mutta mielestäni se on hyvän juoman pilaamista. Samppanja on paras juoda samppanjana. Mutta kuohuviinistä "Kir Royalin" voi vallan hyvin valmistaa, ja se on hyvää.

Vierailija
4/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmistetaan oikeaoppisesti samppanjaan, mutta mielestäni se on hyvän juoman pilaamista. Samppanja on paras juoda samppanjana. Mutta kuohuviinistä "Kir Royalin" voi vallan hyvin valmistaa, ja se on hyvää.


Tän voi tehdä myös lakka- tai jostain muusta suomalaisesta marjalikööristä, ei tarvii olla sitä mustaherukkaa aina.

Vierailija
5/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja silloin, kotimaisista likööreistä valmistettuna, se voisi olla Polar Royal! :D

Hyvä alkudrinkki on myös vastapuristettu appelsiinimehu + kuohari (Mimosa) ja persikkanektari + kuohari (Bellini).

valmistetaan oikeaoppisesti samppanjaan, mutta mielestäni se on hyvän juoman pilaamista. Samppanja on paras juoda samppanjana. Mutta kuohuviinistä "Kir Royalin" voi vallan hyvin valmistaa, ja se on hyvää.


Tän voi tehdä myös lakka- tai jostain muusta suomalaisesta marjalikööristä, ei tarvii olla sitä mustaherukkaa aina.

Vierailija
6/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä Ranskassa Kir Royal tehdään samppanjaan aina. Jos se tehdään kuohuviiniin, juoman nimi on pelkkä Kir. Olen jossain Euroopassa saanut kyllä Kir'iä tehtynä valkoviiniin, ei kovin hyvää mielestäni. Nimillä on varmaan alueellisia eroja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan aivan ihanaa! Suosittelen :)

Vierailija
8/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

minun mielestäni, ei ole liian ällömakeaa. Ravintoladrinkit ehkä ovat vähän parempia kuin alkon valmisversio, mutta kyllä sitä valmistakin sen yhden maljan juo, ei ole huono.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
17.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä Ranskassa Kir Royal tehdään samppanjaan aina. Jos se tehdään kuohuviiniin, juoman nimi on pelkkä Kir. Olen jossain Euroopassa saanut kyllä Kir'iä tehtynä valkoviiniin, ei kovin hyvää mielestäni. Nimillä on varmaan alueellisia eroja.


Täällä Ranskassa, missä minä asun, tavallinen Kir tehdään valkoviiniin ja Kir Royal kuohariin tai joskus sampanjaan. Eikös ole ihmeellistä? Missä se sun Ranskasi sijaitsee?

Vierailija
10/11 |
10.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kylläkään pidä paikkaansa, että Ranskassa Kir tehdään aina shamppanjaan. Ainakin kaikissa Normandian ravintoloissa valkoviiniin tehty Kir on sääntö ja Kir Royal, eli shamppanjaan tehty pikemminkin poikkeus, joka edellyttää asian sanomista tarjoilijalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
10.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mut älä ny ainakaa mitää valmissötkötyksiä osta, ne on ihan hirveitä.

Ite laitan kuoharilasin pohjalle 1cl creme de cassis -likööriä ja päälle jotain hyvää peruskuoharia. Jos haluaa makeamman version, nii sit 2cl likööriä. Ja tosiaan kir-versioita voi muunnella erilaisilla likööreillä.

Sopii kivasti jouluunki, mut miettiikö ihmiset jo nyt joulujuttuja? Siis lahjojen hankkimisen ymmärrän, että tehdään ympäri vuoden, mutta ruokien ja juomien suunnittelu menee mulla vähän yli.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan viisi