Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

APUA!! Tarttis saada pinkkiä kermavaahtoa!

Vierailija
13.11.2010 |

Eli ei mitään haalean vaaleenpunasta vaan aika kirkkaan pinkkiä. Onko kellään vinkkejä kuinka se onnistuisi?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sillä liemellä siis. Ei paljon tarvi laittaa kermavaahdon joukkoon, kun jo värjää ihan kunnolla.



Toki elintarvikeväreilläkin saa värjättyä, mutta itse en niitä käytä.

Vierailija
2/15 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa kyllä ainakin joitakin merkkejä laittaa aika paljon.

Itse laitoin 2 sellasta pikkupulloa niin tuli pinkki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä on todella paljon erivärisiä ja pastaväri ei vaikuta kermavaahdon koostumukseen, kuten jotkut elintarvikevärit. Esim. tiimari myy ja confetti, bake and party jne.

Vierailija
4/15 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun tarvitsin keltaista kermavaahtoa, niin sellaista hyytelöä, jota ei paljon tarvinnut laittaa. Ei antanut mitään makua, eli ei ollut mitään punbajuuren sivumakua =)

Vierailija
5/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

saako punajuurella tumman vaaleanpunaista/ kirkasta pinkkiä ??

Vierailija
6/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja tosi pienellä määrällä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostanko kaupasta punajuuren vai miten ihan käytännössä teen tämän? kertokaa te viisaat =)

Vierailija
8/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa kyllä ainakin joitakin merkkejä laittaa aika paljon.

Itse laitoin 2 sellasta pikkupulloa niin tuli pinkki.

laittaa 2 purkkia!!? elintarvikeväriä,mahtoi olla tosi pahaa!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saapi apoteekista

Vierailija
10/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostanko kaupasta punajuuren vai miten ihan käytännössä teen tämän? kertokaa te viisaat =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärrän rosollikastikkeessa, mutta kakkuun laittaminen kyllä hirvittäisi...

Vierailija
12/15 |
23.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei siitä tule makua varsinkin, kun kermavaahdossa on sokeria. Laita vaikka varmuuden vuoksi ripaus vaniljasokeria mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
14.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikö elintarvike värit ole pelkkää lisäainemössöä? Ja mikä olisi siis paras kirkkaan pinkin värin saamiseksi? Mansikkalientä täytyy olla varmaan aika reilusti jolloin siitä tulee vetelää?

Vierailija
14/15 |
14.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mansikkalientä tarvii enemmän, mutta se tietty riipuuu että mitä vaahdosta tekee. Jos se tulee täytteeksi kakkuun, saakin olla vetelää. Jos kuorrutteeseen, niin tietty kovempi vaahto parempi. Punajuuri värjää tehokkaimmin.

eikö elintarvike värit ole pelkkää lisäainemössöä? Ja mikä olisi siis paras kirkkaan pinkin värin saamiseksi? Mansikkalientä täytyy olla varmaan aika reilusti jolloin siitä tulee vetelää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
14.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kermavaahdolla eli saisi melko kermaista olla. :/ Saako punajuuriliemestä kirkkaan pinkkiä eli ei vaaleanpunaista vaan oikeasti pinkkiä?



oon ihan uuno tässä asiassa :(

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kuusi