Lue keskustelun säännöt.
Paras pitsapohja-ohjeenne? Haluisko joku kertoa?
11.11.2010 |
Pitsahammasta kolottaa!
Onko totta, että taikina on hyvää vain jos sen antaa muhia seuraavaan päivään ja sitten vasta paistaa?
Millaisella ohjeella saisi jo tänään hyvää? Saako pelkistä vehnäjauhoista? En halua kauhean paksua pohjaa, ei sellaista pannupitsaa vaan ohuemman.
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vehnäjauhoja, ja hiukan hunajaa. Vatkaan hyvin ja lisään sitten durum-jauhoja. Annan nousta hyvin ja sitten lättään sen ja annan nousta uudestaan. Kuumennanpellin ekaksi ja kuumaan uuniin.
Mä käytän aina durum-jauhoja, lisään taikinaan vaivausvaiheessa oliiviöljyä - vaivaan suht pitkään (verrattuna siis siihen miten yleensä jaksan taikinoita muhentaa).
Yleensä teen tuplana sen durum-jauhopussin ohjeen ja paistan arinakivellä, mutta varmaan esilämmitetty peltikin ajaa saman asian melkein?