Valtavat kanat koipireisipalat. Kauanko uunissa?
Yhteensä kilon painoiset kanan koipireisi-palat. Mikä lämpö hyvä ja kauanko pidän uunissa?
Voinko laittaa pohjalle ensin riisiä ja ne lihat päälle? Tarviiko vettä paljon?
Ja entä hyvät kanan mausteet? Laitanko vaan suolaa ja currya?
Kommentit (6)
Sehan hohkaa kuumuutta viela pitkaan sen pitkan paistoajan jalkeen.
Viimeksi paistoin kanankoivet pannulla kauniin ruskeiksi ja laitoin ne teflonkattilaan, paalle lorautin paljon barbecuesoossia ja pohjalle vahan vetta. Annoin muhia hiljaisella lammolla niin kauan etta liha alkoi irrota luista. Hyvaa oli.
Meillä on sähkölämmitys joten uuninkin lämpö lämmitää asuntoa.
Minä maustan valkopippurilla, paprikalla ja suolalla.
En laittaisi riisiä sinne alle vaan keitän pikariisit erikseen hellalla, noin 8 minuuttia tämä sortti mikä minulla on.
Kääritkö kanankoivet foolioon?
koipireidet sellaiseen läpinäkyvään paistopussiin, jossa on porkkanan siivuja ja sipulia. Ei tartte olla 200 asteisessa uunissa kuin 30min. niin on valmista.
vuokaan riisiä ja vettä ja päälle marinoidun koipireidet. Tunti kahdessasadassa. Hyvää. (Tosin meidän perheessä ei kukaan muu syö näitä kun eivät jaksa siivota niitä koipia)
uunissa. 3 dl riisiä, 6dl vettä, kasvissuikaleita ja kasvisliemijauhetta. Paprikajauhetta ja currya.
Tosi hyvää oli.
-ap