Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valtavat kanat koipireisipalat. Kauanko uunissa?

Vierailija
06.11.2010 |

Yhteensä kilon painoiset kanan koipireisi-palat. Mikä lämpö hyvä ja kauanko pidän uunissa?

Voinko laittaa pohjalle ensin riisiä ja ne lihat päälle? Tarviiko vettä paljon?

Ja entä hyvät kanan mausteet? Laitanko vaan suolaa ja currya?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
06.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

uunissa. 3 dl riisiä, 6dl vettä, kasvissuikaleita ja kasvisliemijauhetta. Paprikajauhetta ja currya.

Tosi hyvää oli.

-ap

Vierailija
2/6 |
06.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehan hohkaa kuumuutta viela pitkaan sen pitkan paistoajan jalkeen.

Viimeksi paistoin kanankoivet pannulla kauniin ruskeiksi ja laitoin ne teflonkattilaan, paalle lorautin paljon barbecuesoossia ja pohjalle vahan vetta. Annoin muhia hiljaisella lammolla niin kauan etta liha alkoi irrota luista. Hyvaa oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on sähkölämmitys joten uuninkin lämpö lämmitää asuntoa.

Vierailija
4/6 |
06.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä maustan valkopippurilla, paprikalla ja suolalla.



En laittaisi riisiä sinne alle vaan keitän pikariisit erikseen hellalla, noin 8 minuuttia tämä sortti mikä minulla on.



Kääritkö kanankoivet foolioon?

Vierailija
5/6 |
06.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

koipireidet sellaiseen läpinäkyvään paistopussiin, jossa on porkkanan siivuja ja sipulia. Ei tartte olla 200 asteisessa uunissa kuin 30min. niin on valmista.

Vierailija
6/6 |
06.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vuokaan riisiä ja vettä ja päälle marinoidun koipireidet. Tunti kahdessasadassa. Hyvää. (Tosin meidän perheessä ei kukaan muu syö näitä kun eivät jaksa siivota niitä koipia)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kaksi