Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pikaista apua kaipaan lihan valmistukseen.

Vierailija
15.10.2010 |

Siis ostin sellaisen sian sisäfileen maustetun kuinka sellainen laitetaan,uunissako, laitetaanko folioon vai ihan vain sellaisenaan??

Kiitos jos viitsit vähän auttaa

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
15.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monesti pakkauksessa lukee jotain vinkkiä. Itse olen joko tehnyt niin, että ole äkkiä pyöräyttänyt pannulla ns. pinnat kiinni ja sitten kypsentänyt loppuun uunissa n. 150 asteessa lihalämpömittarin kanssa, kunnes lihan sisälämpötila n. 70 astetta. Tai sitten tosi hyvää tulee nopeammin silleen että leikkaat filee poikittain n. 3cm paksuisiksi pikkupihveiksi, voi vähän painella lyttyyn, ja sitten paistaa pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän kuusi