Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä olette korvanneet margariinin?

Vierailija
20.09.2010 |

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytän Flooraa tms. kasvirasvaa edelleen

Vierailija
2/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on tutkimusten mukaan terveellisin vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voista, kylmäpuristetusta öljystä ja vedestä, näin olen tehnyt jo pitkään

Vierailija
4/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset


Täysin E-kooditon vaihtoehto, maistuu voilta, mutta on pehmeä ja levittyy hyvin. 80% voita 20% rypsiöljyä. Tätä laitetaan karppileivän päälle.



Paistamiseen aitoa voita tai kookosöljyä ja oliiviöljyä. Mitään muita rasvoja ei käytetä.

Vierailija
5/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja onko varmasti tehty hyvästä rypsiöljystä? Onko E-aineita?

Vierailija
6/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja toi keltainen becel voitti, sitä me käytetään ennen sitä oli vihreä becel.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset


Kotimainen tuote :)



http://www.maitokolmio.fi/fin/Tuotteet/Rasvat/Dellariini.15.html



Ei ihme ettei uusia tuotteita bongaa sieltä kilometrihyllystä missä niitä becelkeijuja myydään hyväuskoisille hölmöille..

Vierailija
8/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Margariini on jotenkin oudon makuista ja kyllähän se tuntuu äkkiseltään vähän vähemmän luonnolliselta kuin voi, vaikka voikin nykyään valmistetaan teollisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä ole Dellariinia löytynyt yhdestäkään niistä.

Vierailija
10/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariiniä laitoin. Paistamiseen käytän voita ja rapsiöljyä. En ole moneen vuoteen käynyt kolesterooli kokeissa. Koska arvot olivat normaalit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivällä kevytbecel, paistamisessa rypsiöljy, salaatinkastikkeessa ym oliiviöljy, leivonnassa rypsiöljypohjainen juokseva margariini

Vierailija
12/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivonnassa voi, leivän päällä pesto, salaatissa oliiviöljy, paistamisessa kylmäpuristettu rypsiöljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on kyllä varmana ihan se ja sama, mitä kissanrasvaa se on. Vaihtelee voista keijuun ja dellariinistä kevytleviin. Aina vapun jälkeen pyörii joku öljypullokin kaapissa.

Vierailija
14/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

itsetehdyillä levitteillä: siemen-, porkkana-, avokado-, pesto-, papu- tms. tahnoilla. Ovat todella hyviä, eikä tartte pelätä e-koodeja tai liiallisia kaloreita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

itsetehdyillä levitteillä: siemen-, porkkana-, avokado-, pesto-, papu- tms. tahnoilla. Ovat todella hyviä, eikä tartte pelätä e-koodeja tai liiallisia kaloreita.

Vierailija
16/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan oliivi-, rypsi- tai hamppuöljyä.

itsetehdyillä levitteillä: siemen-, porkkana-, avokado-, pesto-, papu- tms. tahnoilla. Ovat todella hyviä, eikä tartte pelätä e-koodeja tai liiallisia kaloreita.

Vierailija
17/17 |
20.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

70 prosenttisella Keijulla siis. Tätä meidän kardiologisella osastollakin syötetään potilaille :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän yhdeksän