Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kannattaako täytekakku tehdä edellisenä päivänä vai sinä päivänä kun se syödään?

Vierailija
20.08.2010 |

Kakkupohja on jo valmiina. Mietin vaan että vetistyykö jotenkin liikaa jos teen edellisenä päivänä tai jos teen tarjoamispäivänä niin ehtiikö "makustua" tarpeeksi?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
20.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

edellisenä päivänä teen kakkupohjan ja täytän sen ja laitan jääkaappiin.

tarjoilu päivänä sitten kermat ym.

Vierailija
2/2 |
20.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itselläni on alan koulutus ja paljon kakkuja tehneenä sanoisin kyllä että se kostuu paremmaksi ja maut tasoittuvat kun täytät sen jo edellisenä päivänä :) Muista kuitenkin kohtuus kostuttamisen kanssa ettei ala kakun alta valua kostuketta! Koristelu kannattaa tietysti tehdä vasta tarjoilupäivänä ettei kerma kellastu tms..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla