Tässä upea kakkublogi, tekijä on ammattilainen
http://www.jimijjjp.vuodatus.net/blog/2602069/haakakku-punaisella-ruusu…
tää hääkakku on todella todella hieno
Kommentit (24)
mitä tuossa blogissa on.
Seuraan tätä blogia.
keittiömestari&kondiittori
ihan kivoja on. Mun mielestä Kinuskikissalla on vaan paljon parempi blogi ja vaikka ne kakut ei olisi täydellisen sileitä, ne on sielukkaampia kuin tuossa blogissa.
mutta jaettavaksi noita ei ole tarkoitettu, sen verran vähän oli reseptejä ja teko-ohjeita joukossa. Eikä noita malleja tavallinen pulliainen kylläm atki :D
kinuskikissalta minäkin parhaat vinkit olen hakenut, siellä kun on selvät ja muunneltavat ohjeet.
ammattitaidolla tehdyt kakut kuin harrastelijan mitä Kinuskikissa on.
Onneksi noita blogeja on moneen lähtöön ja jokaiselle löytynee se mieluisin.
Itseäni viehättää enemmän Kakkuhelmi kuin Kinuskikissa jota myös seuraan.
Tarjuskan Taikinataivas on yksi lemppareita vaikkei hän ammattilainen olekaan. Kädentaitoa löytyy ja osaa piirtää hienoja kakkukuvia.
http://www.taikinat.vuodatus.net/
kuin harrastelija. Eihän siinä olisi mitään järkeä. Minäkin laitan blogin mutten laita reseptejä kaikista tekemisistä.
Kinuskikissalla on sellaisia tekotapoja jotka soveltuu harrastelijalle mutta ammattilainen tekee toisin siis järkevämmin kuten koulussa on opetettu.
mutta jaettavaksi noita ei ole tarkoitettu, sen verran vähän oli reseptejä ja teko-ohjeita joukossa. Eikä noita malleja tavallinen pulliainen kylläm atki :D
kinuskikissalta minäkin parhaat vinkit olen hakenut, siellä kun on selvät ja muunneltavat ohjeet.
No saahan sillä kauniita kakkuja, mutta vaihtelukin virkistäisi.
"Pikeeri on valkuaisesta, tomusokerista ja sitruunamehusta/etikasta sekoitettavaa koristeluainetta"
http://www.kinuskikissa.fi/?cat=145
jokainen ammattilainen tietää että valkuainen, tomusokeri ja sitruuna- tai viinihappoliuos. En ole etikkaa kuullut kenenkään laittavan.
noista kinuskikissa on minun suosikkini. Vau mitä luomuksia ja niin selkeät ohjeet!
näyttävät muovisilta, näyttää jopa että olisi tehty styroksin päälle?
http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/
Kondiittoriopintojen ajalta olevaa suklaaleivos -ohjetta kokeilin juuri äsken. Ja aivan ihania tuli :P Ammattilainen upeine kaukkuineen ja herkullisine leivonnaisineen, ja jakaa vielä ohjeita meidän tavallisten pulliaisten iloksi.
noista edellä mainituista on mielestäni todella hyviä leipureita.
Noiden kakkujen vääntämiseen tarvitaan paljon kädentaitoa, lahjakkuutta ja itsehillintääkin :)
En käsitä, miksi täällä AINA pitää haukkua lyttyyn kaikki asiat, jotka ei itseä kiinnosta tai jos nyt satut olemaankin alan ammattilainen niin miksi pitää antaa sen kusen nousta hattuun?
Itse olen ammatiltani kokki, ihan harrastelumielessä minäkin joskus kakkuja väännän kavereille, sukulaisille ym.
kehuvat aina niiden hyvää makua ja näköä, vaikka tiedän, ettei mun kermapursotuskakkelit vedä mitenkään vertoja ammattilaisen tai enempi harrastaneen tekeleille. Olen silti tyytyväinen omiin lopputuloksiini, enkä morkkaa koko ajan mua parempia...;)
<a href="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/" alt="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/">http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/</a> Kondiittoriopintojen ajalta olevaa suklaaleivos -ohjetta kokeilin juuri äsken. Ja aivan ihania tuli :P Ammattilainen upeine kaukkuineen ja herkullisine leivonnaisineen, ja jakaa vielä ohjeita meidän tavallisten pulliaisten iloksi.
Nuo suklaaleivokset tosiaan tein tuolta, ihania ohjeita, mutta se upean näköisten kakkujen sivusto oli juuri tuo ap:n mainitsena KakkuHelmi. Hienoja ja ammattimaisen näköisiä. Tosin epäilen itsekin onko ne niin hyviä...inhoan marsipaanin makua.
Tämän ap:n kakkublogin kuvat näyttää jostain jenkkikatalogeista kopsatuilta ja tosiaan styroksisilta. Ammattimaisen näköisiä, mutta tylsiä.
<a href="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/" alt="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/">http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/</a> Kondiittoriopintojen ajalta olevaa suklaaleivos -ohjetta kokeilin juuri äsken. Ja aivan ihania tuli :P Ammattilainen upeine kaukkuineen ja herkullisine leivonnaisineen, ja jakaa vielä ohjeita meidän tavallisten pulliaisten iloksi.
postaamaan läheskään yhtä paljon materiaalia kuin Kinuskikissa. Lisäsi monet noista kakuista näyttää kaupan kakkutiskiltä ostetuilta eli mitään omaperäisyyttä niissä ei ole, saattaa olla että ei ole itse leipomia, sen verran keinotekoiselta näyttää. Kuka vaan pystyy googlettamaan kakkujen kuvia ja reseptejä, muuta tuossa ei ole.
<a href="http://www.jimijjjp.vuodatus.net/" alt="http://www.jimijjjp.vuodatus.net/">http://www.jimijjjp.vuodatus.net/</a>
Tämän tyyppistä on netti pullollaan.
Mutta ei kai tuohon ihan ammattilainen trvi olla. Jopa minäkin osaan tehdä tuollaisia ruusuja :D Ihana kakku kyllä, epäkäytännöllinen ehkä, mutta ihan kivan näköinen.
noista edellä mainituista on mielestäni todella hyviä leipureita. Noiden kakkujen vääntämiseen tarvitaan paljon kädentaitoa, lahjakkuutta ja itsehillintääkin :) En käsitä, miksi täällä AINA pitää haukkua lyttyyn kaikki asiat, jotka ei itseä kiinnosta tai jos nyt satut olemaankin alan ammattilainen niin miksi pitää antaa sen kusen nousta hattuun?
Jos ei joku osaa pilkkoa kinkkua ilman kuvallista ohjetta, niin parein mennä tosiaankin kinuskikssalta mallia katsoon. ;)
http://www.jimijjjp.vuodatus.net/