Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tässä upea kakkublogi, tekijä on ammattilainen

Vierailija
11.08.2010 |

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

T. kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä tuossa blogissa on.



Seuraan tätä blogia.



keittiömestari&kondiittori

Vierailija
4/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan kivoja on. Mun mielestä Kinuskikissalla on vaan paljon parempi blogi ja vaikka ne kakut ei olisi täydellisen sileitä, ne on sielukkaampia kuin tuossa blogissa.

Vierailija
5/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta jaettavaksi noita ei ole tarkoitettu, sen verran vähän oli reseptejä ja teko-ohjeita joukossa. Eikä noita malleja tavallinen pulliainen kylläm atki :D

kinuskikissalta minäkin parhaat vinkit olen hakenut, siellä kun on selvät ja muunneltavat ohjeet.

Vierailija
6/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ammattitaidolla tehdyt kakut kuin harrastelijan mitä Kinuskikissa on.



Onneksi noita blogeja on moneen lähtöön ja jokaiselle löytynee se mieluisin.



Itseäni viehättää enemmän Kakkuhelmi kuin Kinuskikissa jota myös seuraan.



Tarjuskan Taikinataivas on yksi lemppareita vaikkei hän ammattilainen olekaan. Kädentaitoa löytyy ja osaa piirtää hienoja kakkukuvia.

http://www.taikinat.vuodatus.net/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuin harrastelija. Eihän siinä olisi mitään järkeä. Minäkin laitan blogin mutten laita reseptejä kaikista tekemisistä.

Kinuskikissalla on sellaisia tekotapoja jotka soveltuu harrastelijalle mutta ammattilainen tekee toisin siis järkevämmin kuten koulussa on opetettu.

mutta jaettavaksi noita ei ole tarkoitettu, sen verran vähän oli reseptejä ja teko-ohjeita joukossa. Eikä noita malleja tavallinen pulliainen kylläm atki :D

kinuskikissalta minäkin parhaat vinkit olen hakenut, siellä kun on selvät ja muunneltavat ohjeet.

Vierailija
8/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

No saahan sillä kauniita kakkuja, mutta vaihtelukin virkistäisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Pikeeri on valkuaisesta, tomusokerista ja sitruunamehusta/etikasta sekoitettavaa koristeluainetta"



http://www.kinuskikissa.fi/?cat=145



jokainen ammattilainen tietää että valkuainen, tomusokeri ja sitruuna- tai viinihappoliuos. En ole etikkaa kuullut kenenkään laittavan.

Vierailija
10/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

noista kinuskikissa on minun suosikkini. Vau mitä luomuksia ja niin selkeät ohjeet!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

näyttävät muovisilta, näyttää jopa että olisi tehty styroksin päälle?

Vierailija
12/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/



Kondiittoriopintojen ajalta olevaa suklaaleivos -ohjetta kokeilin juuri äsken. Ja aivan ihania tuli :P Ammattilainen upeine kaukkuineen ja herkullisine leivonnaisineen, ja jakaa vielä ohjeita meidän tavallisten pulliaisten iloksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

noista edellä mainituista on mielestäni todella hyviä leipureita.

Noiden kakkujen vääntämiseen tarvitaan paljon kädentaitoa, lahjakkuutta ja itsehillintääkin :)



En käsitä, miksi täällä AINA pitää haukkua lyttyyn kaikki asiat, jotka ei itseä kiinnosta tai jos nyt satut olemaankin alan ammattilainen niin miksi pitää antaa sen kusen nousta hattuun?

Itse olen ammatiltani kokki, ihan harrastelumielessä minäkin joskus kakkuja väännän kavereille, sukulaisille ym.

kehuvat aina niiden hyvää makua ja näköä, vaikka tiedän, ettei mun kermapursotuskakkelit vedä mitenkään vertoja ammattilaisen tai enempi harrastaneen tekeleille. Olen silti tyytyväinen omiin lopputuloksiini, enkä morkkaa koko ajan mua parempia...;)

Vierailija
14/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

<a href="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/" alt="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/">http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/</a&gt; Kondiittoriopintojen ajalta olevaa suklaaleivos -ohjetta kokeilin juuri äsken. Ja aivan ihania tuli :P Ammattilainen upeine kaukkuineen ja herkullisine leivonnaisineen, ja jakaa vielä ohjeita meidän tavallisten pulliaisten iloksi.

Nuo suklaaleivokset tosiaan tein tuolta, ihania ohjeita, mutta se upean näköisten kakkujen sivusto oli juuri tuo ap:n mainitsena KakkuHelmi. Hienoja ja ammattimaisen näköisiä. Tosin epäilen itsekin onko ne niin hyviä...inhoan marsipaanin makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän ap:n kakkublogin kuvat näyttää jostain jenkkikatalogeista kopsatuilta ja tosiaan styroksisilta. Ammattimaisen näköisiä, mutta tylsiä.

Vierailija
16/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

<a href="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/" alt="http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/">http://crazybaker-crazybaker.blogspot.com/</a&gt; Kondiittoriopintojen ajalta olevaa suklaaleivos -ohjetta kokeilin juuri äsken. Ja aivan ihania tuli :P Ammattilainen upeine kaukkuineen ja herkullisine leivonnaisineen, ja jakaa vielä ohjeita meidän tavallisten pulliaisten iloksi.

postaamaan läheskään yhtä paljon materiaalia kuin Kinuskikissa. Lisäsi monet noista kakuista näyttää kaupan kakkutiskiltä ostetuilta eli mitään omaperäisyyttä niissä ei ole, saattaa olla että ei ole itse leipomia, sen verran keinotekoiselta näyttää. Kuka vaan pystyy googlettamaan kakkujen kuvia ja reseptejä, muuta tuossa ei ole.

Vierailija
17/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
18/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta ei kai tuohon ihan ammattilainen trvi olla. Jopa minäkin osaan tehdä tuollaisia ruusuja :D Ihana kakku kyllä, epäkäytännöllinen ehkä, mutta ihan kivan näköinen.

Vierailija
19/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

noista edellä mainituista on mielestäni todella hyviä leipureita. Noiden kakkujen vääntämiseen tarvitaan paljon kädentaitoa, lahjakkuutta ja itsehillintääkin :) En käsitä, miksi täällä AINA pitää haukkua lyttyyn kaikki asiat, jotka ei itseä kiinnosta tai jos nyt satut olemaankin alan ammattilainen niin miksi pitää antaa sen kusen nousta hattuun?

Vierailija
20/24 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei joku osaa pilkkoa kinkkua ilman kuvallista ohjetta, niin parein mennä tosiaankin kinuskikssalta mallia katsoon. ;)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän seitsemän