Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

tyhmä kysymys itse tehdystä vauvan soseruuasta..?

Vierailija
03.08.2010 |

eli jos teette lihasta ruokaa, esim kana-tai possu suikaleet (tietenki maustamattomia) tai sit jauhelihasta niin keitättekö vai paistatteko lihan..? useissa ohjeissa lukee että pitäis keittää..



ja sit vielä laitatteko ruokaöljyä vauvan soseeseen?



auttakaa nyt esikoisen äitiä :D

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on minusta selvästi vaivattomampaakin kuin paistaminen.

Vierailija
2/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kauan niitä täytyy keittää, että on varmasti kypsää..?



kaikki on niin uutta.. :)



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä osaa aikaa sanoa, mutta nääthän sä kattilassa kun liha on kypsää. Jauheliha ainakin kypsyy nopeasti kun et ihan kokonaisena palana sinne kattilaan heitä. Revit palasia siitä paketista ja keittelen pieninä paloina, on ihan hetkessä kypsää. Maista ennen vauvalle antamista niin olet varma että on kypsää :D

Vierailija
4/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

nauta ja possu muuttuvat punaisista ruskeiksi ja broileri vaaleasta kuultavasta valkoiseksi. Ei voi erehtyä milloin on kypsää.

Vierailija
5/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

en ole laittanut öljylisiä. Ja mistään keittoajoista ei hajuakaan, kyllä sen huomaa mikä on milloinkin kypsää. Lihat kiehuvaan veteen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi yksi