tyhmä kysymys itse tehdystä vauvan soseruuasta..?
eli jos teette lihasta ruokaa, esim kana-tai possu suikaleet (tietenki maustamattomia) tai sit jauhelihasta niin keitättekö vai paistatteko lihan..? useissa ohjeissa lukee että pitäis keittää..
ja sit vielä laitatteko ruokaöljyä vauvan soseeseen?
auttakaa nyt esikoisen äitiä :D
Kommentit (5)
kauan niitä täytyy keittää, että on varmasti kypsää..?
kaikki on niin uutta.. :)
ap
En kyllä osaa aikaa sanoa, mutta nääthän sä kattilassa kun liha on kypsää. Jauheliha ainakin kypsyy nopeasti kun et ihan kokonaisena palana sinne kattilaan heitä. Revit palasia siitä paketista ja keittelen pieninä paloina, on ihan hetkessä kypsää. Maista ennen vauvalle antamista niin olet varma että on kypsää :D
nauta ja possu muuttuvat punaisista ruskeiksi ja broileri vaaleasta kuultavasta valkoiseksi. Ei voi erehtyä milloin on kypsää.
en ole laittanut öljylisiä. Ja mistään keittoajoista ei hajuakaan, kyllä sen huomaa mikä on milloinkin kypsää. Lihat kiehuvaan veteen.
Se on minusta selvästi vaivattomampaakin kuin paistaminen.