Lue keskustelun säännöt.
Grahampuuron ohje?
11.10.2005 |
Grahamjauhot ostettu, mutta eipä löydy pussista puuronkeitto-ohjetta... Auttakaa siis, ettei tarvii pelkällä näppituntumalla ruveta tuhraamaan: Nesteen ja jauhojen suhde? Kauanko keitetään?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Palan painikkeeksi tuopillinen kädenlämpöistä kaalimehua.
http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/mustikka-grahampuuro-napero.aspx
Mustikka-grahampuuro, napero
Määrä Aines
8 dl vettä
1 3/4 dl Pirkka Luomu -grahamjauhoja
(3/4 tl suolaa)
200 g (3 1/2 dl) Pirkka-mustikoita
2 rkl sokeria
Vatkaa grahamjauhot kiehuvaan (suolalla maustettuun) veteen. Keitä puuroa hiljalleen noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää kypsään puuroon mustikat ja sokeri. Sekoita. Voit halutessasi vielä kiehauttaa puuron tai tarjota heti.
Testattu K-koekeittiössä
Ainekset K-ruokakaupoista
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/reseptit/puurot/peruspuurot/grah…