Me ollaan ruokasnobeja
laitetaan paljon rahaa erikoisiin ruoka-aineisiin, tehdään ruoka 99% itse eli eineksiä ei syödä. Luetaan uusimpia ruoka- ja viinilehtiä jne. Käytetään uusimpia ja erikoisia ruoka-aineita. viikonloppuisin tehdään aina jotain erikoista. Ravintolassa käydään vähintään 1 x viikossa syömässä.
Kommentit (9)
Halvoilla eineksillä saa kyllä mahan täyteen yhtä hyvin.
On silkkaa turhuutta ostaa mitään muuta kuin sitä halvinta - siis X-traa, ja jos oikein huikentelevaisella päällä ollaan, jopa Rainbowta.
Niitä hienompia ruokia voi sitten katsella Livin ja Jimin ruokaohjelmista.
Opettelen kaunista kattausta... Mies hoitaa kokkauksen. Ja tällä viikolla ajattelin mennä kokeilemaan Hans Välimäen ravintolaa joka on kesävierailulla Savonlinnassa. Helsinkiin en uskaltaisi mennä hänen ravintolaan mutta Savonlinna on tarpeeksi "maalla"
Pitkät illalliset ystävien(kin) kanssa on ihania! Meillä on ystäväperhe, joiden kanssa ollaan tehty jo 10 vuotta vuoronperään ruokaa toistemme luona, ja sitten tietty syödään kauniisti katetusta pöydästä pitkän kaavan mukaan. Lapsetkin on oppineet syömään ja nauttimaan erilaisista mauista tätä kautta.
Jäin miettimään, mikset uskaltautuisi menemään Välimäen ravintolaan stadissa? Se on ihan samanlainen ravintola kuin muutkin hyvät raflat Helsingissä!
Maukasta kesää kaikille!
Tuli aikuisiällä niin monta ruoka-allergiaa, etten voi oikeastaan mitään uusia reseptejä kokeilla.
Nauttikaa!
koska oikea alan harrastaja on kulinaristi.
tuolta puolelta kaikkea uutta. mielellään laadukkaita raaka-aineita, no ravintolaruoka tosin ei aina ole laadukasta.
kotiäiti täällä.ruoka maksaa,ja laadukkaampi enemmän.silti kovin harvoin ostan edes puolivalmista(joskus esim juhliin saatan sortua cocktailpiirakoita ostamaan..)
ruoan pitää olla hyvää,mielellään luomua,muutoinkin mahdollisimman vähin E koodein varustettua:)
kovin erikoisia raaka-aineita en kovin usein voi hankkia,mies kun on ennakkoluulonen,mutta välillä..viimeksi ostin maistiaiseksi kengurun lihapalan,se tosin ei ollut kovin hyvää..
Opettelen kaunista kattausta... Mies hoitaa kokkauksen. Ja tällä viikolla ajattelin mennä kokeilemaan Hans Välimäen ravintolaa joka on kesävierailulla Savonlinnassa. Helsinkiin en uskaltaisi mennä hänen ravintolaan mutta Savonlinna on tarpeeksi "maalla"
tosi fiksu ap, snobbaile rauhassa. Me muut nautitaan hyvästä ruoasta ja sen valmistamisesta, erikoisuudentavoittelusi on aika naurettaavaa, mutta ethän sinä raukka sitä tajua.