ruukaatteko pestä ruukkusalatin ennen kuin
laitatte leivän päälle..onkohan se välttämätöntä..entä kurkun?
Kommentit (11)
ei tuli mieleenkään syödä salaattia tai kurkkua pesemättä :)
Tottakai kaikki kasvikset pitää pestä HUOLELLISESTI ennen käyttöä!
Toivottavasti en tuu syömään sun luokse koskaan.
Linkouksen jälkeen kipon pohjalla oli limaista vaahtoa tosi paljon. Sen jälkeen olen pessyt kunnolla.
Eikä kuulemma tarvitsekaan jos on kasvihuonekasvatettu.
Kurkut on pölyisiä ja ne pesen, samoin tomaatit joita ihmiset käpistelee kaupoissa/toreilla.
Linkouksen jälkeen kipon pohjalla oli limaista vaahtoa tosi paljon. Sen jälkeen olen pessyt kunnolla.
Voihan se "lima" tulla ihan vaan siitä vihanneksesta, kukkuu.
Aina.
Viis kasvisten "limasta" mutta niitähän voi kuka tahansa hiplata kaupassa.
Mulla oli kerran työpaikkaruokalassa salaattiannoksen joukossa toukka, kun ei oltu pesty. Eli kyllä: pesen.
tietysti proteiiniahan niistä saa. Itse en viitsi niitä syödä, joten huuhtelen hyvin ja valutan talouspaperin päällä ja vasta sitten paloittelen salaattiin
Kurkun pesen.