"Erilainen" pohja juustokakkuun
Mikä olisi hyvä pohja juustokakulle tavallisen keksipohjan sijaan? Tarkoitus tehdä kakku ilman uunia mutta pohjan voin paistaa jos hyvä ohje löytyy. Päällinen siis hyydytetään liivatteella.
Kommentit (12)
Mä sulatan Dark Mint -suklaata ja voita ja niiden sekaan laitan erilaisia rouhittuja pähkinöitä. On ihan sairaan hyvään ja sopii myös viljattomille ihmisille.
tehnyt yhden munan kääretorttupohjan siihen irtopohjavuokaan. Tulee hyvä ja kevyempi kuin keksipohja.
Kokeilin kerran puolukkajuustokakkuun. En suosittele. Tai valitse ainakin kaikkein miedoin mahdollinen näkkäri ja laita hirveesti sokeria.
esim suklaa kekseistä tai dominoista. minusta tulee myös hauskempi kun keksit ei ole ihan irveän hienona jauhona.
sulatettuun voihin erilaisia siemeniä ja hienonnettuja pähkinöitä, mutta jotain maustetta voisi noiden lisäksi laittaa, sillä tuli aika mauton
Jotkut muut keksit esim. domino ja niihin sekoitetaan rasvan sijasta 1-2 prk aurinkoinen- pilttisosetta. Sose ei maistu, mut eipä ole pohjakaan inhottavan rasvaisen makuinen.
Tai sit tuo sokerikakkupohja joko maustettuna tai normaalina toimii.
normaalina tai kaakaojauheella maustettuna.
Oli paljon hyviä akkupohjan kokeiluja ,,kokeilen myös monivilja-/ kaurahiutaleita ,pyöräytän pannulla tai peltillä uunissa ja sitten mantelirouhetta nämä rasvan kans tahmeaksi taikinaksi
tai kokeile savoijardi kekesejä.