Lue keskustelun säännöt.
Millaista kermaa suosittelette kun kolesterolit koholla?
15.06.2010 |
Tiedän, ettei kermaa tietysti lainkaan, mutta miehelläni on kolesteroli hieman koholla vaikka hoikka onkin. Hän on kranttu ruokansa suhteen ja jos syö kastiketta, pitää siinä olla kermaa. Ruokakermakin käy, mutta eikö siinä ole rasvakoostumus vääränlainen? Olisko esim. flora parempaa?
Yritän pikkuhiljaa saada miestäni syömään terveellisemmin ja tiedän ettei hän lopeta kerman käyttöä esim. kastikkeissa (joka ruokaan sitä ei kuitenkaan laiteta, vaan juuri noihin kastikkeisiin). Kysynkin siis miten korvata?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eli aiemman kermakastikkeen sijasta tee ensikerralla niin että laitatkin kermaa vain puolet ja puolet vettä. Tätä jatkat jonkin aikaa ja lopuksi vain vettä. Opettele käyttämään kastikkeissa jauhoja sekä mausteita erilailla niin saatte makua.