Lue keskustelun säännöt.
Miksi marsipaania käytetään?
13.06.2010 |
Koristeen vielä ymmärrän, mutta että kuorrutetaan sillä koko kakku. Näyttäähän se ihan hienolta, mutta ei sitä ihminen voi syödä ja syötäväksihän nen kakut on tarkoitettu.
Kommentit (5)
ehdottomasti on Prinsessakakku ;P
t. leipuri-kondiittori
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ja korvaa oikein hyvin kermapäällisen maitoallergisen kakussa. Nam!
marsipaanista sellaisenaan, mutta teen paljon kakkuja marsipaanista. Kun se kaulii sopivan ohueksi ja alle laittaa voikreemiä/kermavaahtoa ym.. niin se on jopa hyvää :) Marsipaani sellaisenaan kakun päällä ei ole hyvää, mutta oikein tehtynä sellainenkin ihminen joka ei siitä pidä, saattaa yllättyä positiivisesti :)
No laittakaa sitten:)