Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi marsipaania käytetään?

Vierailija
13.06.2010 |

Koristeen vielä ymmärrän, mutta että kuorrutetaan sillä koko kakku. Näyttäähän se ihan hienolta, mutta ei sitä ihminen voi syödä ja syötäväksihän nen kakut on tarkoitettu.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

No laittakaa sitten:)

Vierailija
2/5 |
13.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehdottomasti on Prinsessakakku ;P





t. leipuri-kondiittori

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja korvaa oikein hyvin kermapäällisen maitoallergisen kakussa. Nam!

Vierailija
4/5 |
13.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian harvoin vaan saa...

Vierailija
5/5 |
13.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

marsipaanista sellaisenaan, mutta teen paljon kakkuja marsipaanista. Kun se kaulii sopivan ohueksi ja alle laittaa voikreemiä/kermavaahtoa ym.. niin se on jopa hyvää :) Marsipaani sellaisenaan kakun päällä ei ole hyvää, mutta oikein tehtynä sellainenkin ihminen joka ei siitä pidä, saattaa yllättyä positiivisesti :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi yhdeksän