30 -vuotisjuhlaMENU?
Kyseessä iltabileet noin 50 hengelle paikassa jossa ei ole mahdollista alkaa laittamaan ruokaa. Lämmittää voi siellä jotain.
Jokainen vieras tuo omat juomat.
Me tarjoamme
-alkumaljat 15 pulloa skumppaa riittänee/ 50 vierasta
- runsas kreikkalainen salaatti
- itsetehdyt espanjalaiset lihapullat
- patonkia ja levitettä
Mitä tähän vielä voisi lisätä? Tilassa ei pysty ruokailemaan ns lämmintä ruokaa, mutta jotain pitäisi keksiä ettei vierailla ole nälkä! Hauskoja ideoita otetaan vastaan? Kiitos!
Kommentit (11)
kiitoksia vastauksesta ja hyvästä ideastasi!!
Paikalla paljon miehen kavereita (miehiä) joten pitää varata niin ruokaa ettei kenelläkään ole nälkä.
Pitäiskö olla joku hassu jälkkäri vaikka kahveja ei olekaan? Esim karkkia isoissa purkeissa tai jotain kekseliästä?
ap =)
Jokin välimerellinen ohje öljykastikkeella. Miten makea? Synttärikakku pitää olla!
Tuo karkkipurkki on ihan hauska idea. Voisi olla useita purkkeja, joissa esim. jossain vaahtokarkkeja, jossain salmiakkia, joissain suklaakonvehteja...
pientä suolaista menee varmasti loppuillasta.. :)
Siitäkin saa samalla vaivalla 2 erilaista, juntti-einariversio kermaviilikastikkeella ja snobi-petteriversio aurinkokuivatuilla tomaateilla, oliiveilla ja öljykastikkeella
sit lisäks iltaa varten kaikkea pientä makeaa ja suolaista naposteltavaa kivoissa purkeissa/astioissa..
Jos rupee väsyttää, niin energiajuomaa kehiin :)
Ruokia lisää.
Salaatteja 3 laatua. Yksi voisi olla sellainen että on kasviksia tikkuina (porkkana, tuorekurkku, varsiselleri, tuoreita minimaisseja, kesäkurpitsaa, paprikaa) ja dippikastikkeita paria laatua. Kastikkeet saa helposti chipsien dippaukseen tarkoitetuista jauheista.
Jotain makeaa on syytä olla tarjolla, perinteinen synttärikakku tai vaikka edes suklaakonvehteja. Synttärijuhliin kuuluu mielestäni kakku.
porsaanfilee tonnato
siis leikataan ohuesksi levitetään viipaleet isolle laakealle vadille ja sit päälle kastike jossa
purkki tonnikalaa, pikkuisen majoneesia ja vähän sitruunamehua mausteeksi
Esim. grillaatte edellisenä tai sitä edellisenä päivänä ison satsin possun sisäfilettä. Sitä leikaatte sitten siivuiksi. On aivan mahtavaa kylmänä. Ehkä joku toinen salaatti? Perunasalaatti uusista perunoista? Eiköhän se sitten jo riitäkin.