Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua! Aion käyttää kakkuun liivatetta enkä olen ennen sitä

Vierailija
09.06.2010 |

käyttänyt... Voinko mokata pahastikin? Olisi tarkoitus vieraille väsätä perjantaina ja en haluaisi mitään kumi/lötkökakkua tarjota :) Hyviä vinkkejä kehiin kiitos!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä se on ihan idioottivarmaa. Eli liotat liivatelehteä reilussa vedessä n. 10min. Kuumennat pienen määrän nestettä (ohje kertoo, mitä se on), laitat liivatelehden josta olet puristanut vedet pois, sinne kuumaan liemeen ja huljuttele.. plop, liivate katosi...



Sit sekoitat sen liivateseoksen siihen massaan, mikä pitää hyydyttää, sekoita HUOLELLA kaikkialle massaan. That´s it.



Anna hyytyä rauhassa seuraavaan päivään ja kakkusi on valmis...



Näin vähän pikaisesti pääpiirteet, mutta harvoin siinä mokaa. Joskus olen mokannut siinä, kun on pitänyt kerma-liivatemössön päälle tulla kirkas liivatemössö, niin olen liian kuumana laittanut sen ja se on humahtanut kermamössön väliin ja sekaan..

Vierailija
2/4 |
09.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytät liivatelehtiä, niin muista käyttää ne liotetut lehdet eikä sitä liotusvettä! Olen kuullut aloittelevien leipojien käyttäneen sen liotusveden, se on aika nolo moka :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

liivatteen olla siellä kylmässä vedessä likoamassa VÄHINTÄÄN 15 min.

Vierailija
4/4 |
09.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

liivatejauhetta.. vieläkin helpompi kuin nuo liivatelehdet.. ei tartte liotella, kunhan sekoittaa ja liuottaa nesteeseen.