Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saisko idioottivarman kakkupohjan ohjeen, pliiiiis

Vierailija
27.06.2005 |

Täytekakku pitäisi loihtia, enkä viitsisi enää tuevautua saksalaiseen valmispohjaan...

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.06.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kupillinen munia+kupillinen sokeria vatkataa valkoiseksi vaahdoksi, lisätään kupillinen vehnäjauhoja. Paista 175 asteisessa uunissa n puol tuntia.

Vinkki: Ota kolme samanlaista kuppia riko ensin munia kuppi täyteen, ja tasan samanverran sokeria toiseen ja tasan samanverran jauhoja kolmanteen.

Vierailija
2/6 |
27.06.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

onnistuu aina, saa tehtyä todellakin senmuotoisen kakun kuin haluaa ja niin ison kuin haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.06.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittävä vaahdotus vain. Kokeile vaikka!

Vierailija
4/6 |
27.06.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada voideltuun,korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 40-60min.

Vierailija
5/6 |
27.06.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

n.15 hlö:lle



4 Munaa

2 3/4 dl Sokeria vatkaa rakenne kevyesti rikki

4 rkl Kiehuvaa vettä ->Lisää vesi hitaasti n.1/2min välein ja lopuksi sek. vaahtoa n.10min.

4dl Vehnäjauhoja

1 1/2 tl Leivinjauhetta



paista 175 asteessa noin puoliska tuntia



Vierailija
6/6 |
27.06.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ihmettä meinaat tolla " vatkaa rakenne kevyesti rikki" ???



Kyllä niitä munia ja sokeria pitää vatkata ihan kunnolla, ainakin 10 minuuttia sähkövatkaimella!



Tai jos sitten haluaa todellakin SIENIkakun eli todellisen littanan pesusienen...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi neljä