Oisko jotain ihanaa RAPARPERIpiirakan ohjetta?
Kommentit (10)
Pohja on tavallinen sunnuntai-taikina piiraspohja ja päälle teet vähän niinkuin kakkupohjan.. en tiedä tarkkaa ohjetta. Äitini tekee tommosta herkkua!! NAAAAM!
Tavallinen kaupan piiraspohja, päälle raparperit, sokeria ja kanelia sekä purkki kermaviiliä johon sekoitettu muna ja vaniljasokrua.
Tai valmis piirakkapohja, pääle kanelia, sokeria ja raparperia ja sitten sekoita pikaiseen syvällä lautasella sulaa voita, sokeri, vaniljasokeria ja jauhoja sopivaksi mömmöksi ja pudottele kökköjä piirakan päälle. Paista.
2 kupillista jauhoja
1 kupillinen sokeria
1 kupillinen rasvaa (juoksevaa)
1 tl leivinjauhetta
Kuppina voi käyttää mukia (pieni kahvikuppi on liian pieni). Nypi nämä yhteen ja ota seoksesta puolet erilleen. Lisää jäljelle jääneeseen seokseen 0,5 kuppia maitoa ja 1 muna. Kaada seos vuokaan ja raparperit päälle. Nypi jäljellä oleva jauho/sokeri/rasva seos piiraan päälle. Paista 200 °C noin 20-30 min.
on herkullisennäköisen raparperi-kerroskakun ohje!
on mun lemppari, löytyy varmasti hakemalla :)
Nam-nam