Kuka ihmeessä voi syödä Parman-kinkkua tai vastaavia?
Ihan ihmeellisen sitkeää ja tuntuu limaiselta suussa :(
Kommentit (23)
meilla syo lapset (2v ja 6v) seka mies. Tykkaavatkin nakojaan.
Ma en syo, koska en syo lihaa.
Italiassa työmatkalla sain eteeni alkuruuaksi suuren lautasen parmankinkkua, siis pelkkää kinkkusiivua... hyvää oli, mutta täytyy sanoa, ettei ihan koko lautasellista pystynyt tyhjentämään.. =0)
Aluksi luulin, että se lautasellinen oli koko pöytäseurueelle yhteinen, mutta sitten jokaiselle tuotiinkin oma kinkkulautanen. *örps*
hyvä liha ei ole purkkaa.. Ja otan reunoista ne läskit pois koiraaa varten :D
Laadukas parmankinkku ei taatusti maistu limaiselta eikä ole sitkeääkään.
Meillä sitä syödään usein antipastona muiden herkkujen lisänä. Laadukas parmankinkku ei taatusti maistu limaiselta eikä ole sitkeääkään.
1-vuotiaalle en sitä antaisi. Hirmuisesti suolaa.
jopa stockalta saa välillä ällöpaksuja siivuja
raaka-aineeksi, mutta unohdettu mainita se, että se pitäisi höylätä todella ohuena tuoreesta kokonaisesta kinkunpalasta.
Nuo valmiiksi leikatut ja muovirasiaan pakatut siivut saisi unohtaa samantien.
Meillä syödään parsaa yleensä itsetehdyn Hollandaise-kastikkeen kanssa, tai sitten hyvän ilmakuivatun kinkun kanssa + parmesaanilastuja päälle.
Kaikki "parmankinkun" tms. nimellä myytävä ei muuten ole hyvää - itse haemme sen yleensä kauppahallista tai italiaisen ruuan kaupasta.
Ilmakuivattuja kinkkuja on toki muitakin hyviä kuin parmankinkku.
Kuka ihme haluaa syödä parsaa??
Moni kotimainen kinkku pilataan pumppaamalla se täyteen suolavettä (yli 15%), jolloin se alkaa muistuttaa koostumukseltaan jauhomakkaraa.
Maku on aivan taivaallinen, etenkin pastan tai paahtoleivän kanssa. Eikä tarvitse käyttää paljoa kun maun jo saa suuhun.
Minusta parmankinkku yms. ei ole suutuntumalta limaisia, limaisia ovat esim. (purkki)herkkusienet, hyi helvata...
paan, parmaa, mozzarellaa tomaattia, ah
Kuka ihme haluaa syödä parsaa??
Ettet nyt taas sekoita parsaa ja parsakaalia :P ?
Ymmärrän et Keski-Euroopassa intoillaan ja herkutellaan parsakaudella parsasta mutta huvittavaksi se muuttuu kun Suomessa pitää alkaa matkia tätä. Meillä on kotoinenkin vastine: uudet perunat.
Ymmärrän et Keski-Euroopassa intoillaan ja herkutellaan parsakaudella parsasta mutta huvittavaksi se muuttuu kun Suomessa pitää alkaa matkia tätä. Meillä on kotoinenkin vastine: uudet perunat.
Eli toisin sanoen syödään me täällä Suomessa vaan perunaa ja porkkanaa, kun ei täällä mikään muu kasva! :D
On kuin purkkaa jauhais. Eikä kuumennettunakaan muuksi muutu. En tykkää!