Vierailija

.

  • ylös 0
  • alas 8

Sivut

Kommentit (115)

kädet oli nostettu :)

Kuulun sen polven palstalaisiin, että nää on tapahtunu mun akvtiivi-palsta-aikana, eli silloin kun olin äitiyslomalla ja hoitovapaalla. Ja kyllä oli hauskaa silloin :)

Nyt vaan odotellaan, että joku nostaa vielä pilluilkiön ja äiti-mammaset ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se oli kyllä huippu... "En ole äiti-mammanen mutta" ;D Pilluilkiö vähän aikaa sitten olikin tapetilla.

vähänkö saa nauraa teiän jutuille...mut ihan vakavasti, ei saa olla turhantarkka..

eikä kuori pottuja ennen keittämistä kun ravintoarvo kärsii.. eikä sitten oteta mitään viiden litran kattilaa kahelle perunalle kun ne vitskut sun muut liukenee veteen.... en yritä olla mikään yli-ihminen mutta tiedoksi niille jotka ei tätä tiiä..

Kuinka huumorintajuton voi ihminen olla?Neuvon tekemään näin: Ota peruna ja pese se ensin harjaten astianpesuaineella. Sen jälkeen liota apteekista saatavassa Neonamisept-desinfiointiaineessa. Hankaa karhunkielellä. Keitä sitten tunnin verran, jäähdytä ja keitä vielä toinen tunti.Jos perunasta on jotain jäljellä, nauti lopuksi herkkuateria vauvasi kanssa!

Onkohan muita juureksia saatavana vauva-mallina? Mitään kamalia eines-pakaste-baby-porkkanoita on sitten turha ehdottaa.t. täydellinen äiti

lapseni on jo kolmevuotias ja vasta nyt löysin tämän ketjun....

kuinka paljon paremmin olisinkaan voinut huolehtia lapseni terveydestä jos olisin löytänyt nämä vauvaperunat aikaisemmin....

nyt kolme vuotta syöty niitä aikuisten perunoita, voi kamalaa!!!!-vielä eilen täydellinen äiti :(

Mutta onko peruna sopivaa ravintoa edes vauvalle? Imeytyy supernopeasti kuin pöytäsokeri, tekee väsyneeksi ja masentuneeksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla