Saiko ulkolaista rucolaa syödä raskaana(ov)?
Siis sellaista muovilaatikkoon pakattua esim. Italialaista. Vai oliko siinäkin joku listeria tms. riski? Entä jos sen keittää ensin??Kärsiikö siitä?
Kommentit (6)
Jos pitsaan ja uuniin 175C ja 15 min., niin kuoleeko bakteerit siinä ajassa?
Jos pitsaan ja uuniin 175C ja 15 min., niin kuoleeko bakteerit siinä ajassa?
Pitsan päälle rucola laitetaan paiston jälkeen tuoreena. Unohtaisin rucolapitsan
Eli uuniin menee, uskaltaako siis silloin syödä?
Mistä helvetistä täällä kukaan voi varmasti tietää, onko sun rucolassa tai muissa aineksissa listeriaa, salmonellaa, noroa, sikaflunssa tai muuta!
sen saavuttaa tuolla uuniajalla&lämmöllä. Muistathan pestä kädet huolellisesti ( tai käyttää muovihanskoja) ja pestä kaikki keittiövälineet ja pinnat ruoanlaiton jälkeen? Jos on piip mäihä ja siinä rucolassa olisi listeriaa, niin se voi saastuttaa kaiken mihin koskee keittiössäsi. ( kuten kaikki muutkin mullan kanssa missään vaiheessa tekemissäs olleet vihannekset, kasvikset ja juurekset alkuperämaasta riippumatta)
Mutta missä ruoassa rucolaa voi käyttää keitettynä?