Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saiko ulkolaista rucolaa syödä raskaana(ov)?

Vierailija
17.04.2010 |

Siis sellaista muovilaatikkoon pakattua esim. Italialaista. Vai oliko siinäkin joku listeria tms. riski? Entä jos sen keittää ensin??Kärsiikö siitä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta missä ruoassa rucolaa voi käyttää keitettynä?

Vierailija
2/6 |
17.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pitsaan ja uuniin 175C ja 15 min., niin kuoleeko bakteerit siinä ajassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pitsaan ja uuniin 175C ja 15 min., niin kuoleeko bakteerit siinä ajassa?

Pitsan päälle rucola laitetaan paiston jälkeen tuoreena. Unohtaisin rucolapitsan

Vierailija
4/6 |
17.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli uuniin menee, uskaltaako siis silloin syödä?

Vierailija
5/6 |
17.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä helvetistä täällä kukaan voi varmasti tietää, onko sun rucolassa tai muissa aineksissa listeriaa, salmonellaa, noroa, sikaflunssa tai muuta!

Vierailija
6/6 |
17.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen saavuttaa tuolla uuniajalla&lämmöllä. Muistathan pestä kädet huolellisesti ( tai käyttää muovihanskoja) ja pestä kaikki keittiövälineet ja pinnat ruoanlaiton jälkeen? Jos on piip mäihä ja siinä rucolassa olisi listeriaa, niin se voi saastuttaa kaiken mihin koskee keittiössäsi. ( kuten kaikki muutkin mullan kanssa missään vaiheessa tekemissäs olleet vihannekset, kasvikset ja juurekset alkuperämaasta riippumatta)