Lue keskustelun säännöt.
Miten kuorit/syöt appelsiinin?
01.04.2010 |
Itse otan leikkuulaudan ja kokkiveitsen, siinä sit leikkelen kuoret päältä ja sisuksen kappaleiksi. Haarukalla sit pistelen ne palat suuhuni lopuks.
Mua ällöttää kuoria appelsiinia sormin ja sit lohkoo sitä sormin. Kynnenaluset on loppupäivän appelsiinissa vaikka kuinka pesis. Ennen luulin että toi on ainoa oikea tapa kuoria se appelsiini ja siksi en vuosiin edes ostanut niitä.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyvät niveliin.
Mulla on tosi kipeät nivelet käsissä (tutkittu ettei olis reumaa kuitenkaan), eikö mun kannattais syödä appelsiinia?
Menen vaimon viereen norkoilemaan kun huomaan hänen kuorivan appelsiinia. Yleensä mullekin lohkeaa.
otan appelsiinin talouspaperiin ja vetelen sen auki tupperin kuorintakepakolla, otan kuoret pois ja napostelen lohkot sormin.