Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko salaattijuustoa marinoida itse?

Vierailija
28.02.2010 |

Tuli tälläinen mieleen, kun tykkään syödä fetaa (tai siis 'salaattijuustoa'), mutta ne valmiina paloina öljyssä olevat maksavat kamalasti ja toisaalta en jaksa isona palana myytävää juustoa syödä kerralla.

Jos paloittelen ilman lientä myytävän juuston ja laitan sen lasipurkkiin oliiviöljyyn, niin kauanko se säilyy?



Kiitos tuhannesti, jos joku vaivautuu auttamaan :)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
28.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tee se hygieenisesti. Käyttäisin pilkkoessa kertakäyttöhanskoja ja täten ei tulisi ihokosketusta juustoihin.



Ehdottoman puhtaat työvälineet.



Uskaltaisin käyttää juustoa pari viikkoa. Huolehdi että juustolla on vielä reippaasti myyntiaikaa jäljellä.



Vierailija
2/2 |
28.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarvetta juuston säilyttämiseen ei ole varmaan viikkoakaan, sen verran usein tulee syötyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi viisi