Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pliis antakaa vinkkejä miten natural broitsun saa maistumaan joltain!

Vierailija
16.02.2010 |

En aina haluis ostaa noita marinoituja öljysuolapommeja, mut en kertakaikkiaan saa maustamattomaan broileriin mitään makua. Auttakaa supermammat, jotka osaatte =)

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita esim currya tms maustetta jo raa´an kanan pintaan.



T. mamma joka rakastaa ruuanlaittoa ja leipomista ;)

Vierailija
2/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja tuoretta raastettua valkosipulia. Muutaman tunnin vaikutus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paisto vaiheessa. Muita mausteita maun mukaan.

Nam, nam, mutta ei niin kevyttä...

Vierailija
4/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hesasta?

Vierailija
5/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan ne uuniin. paljon sipulia ja valkosipulin kynsiä mukaan. Vettä niin että ei ihan se liha broikku peity vaan pinta saa rapeutta ja reilusti oliiviöljyä siis ehkä jotain 1-2dl ja pullollinen sitruunamehua, se keltainen pikkupullo. Saa toki iteki puristella mutta helpompaa minusta siitä pullosta loruttaa. Suolaa pari tl ja mustapippuria mausteeksi. Tosi hyvää sit se liemi riisin ja sen lihan päälle lirutella lautaselle. Meillä siihen liemeen vielä kastetaan vaaleeta leipääki. Sitä sipulia siis ainakin 2 kokonaista, voi olla vaikka lohkoina. Sitten paistellaan kypsäksi vaan. Sekava ohje mutta kokeilemisen arvonen. :)

Vierailija
6/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistät pintaan VÄHÄN öljyä, ja sitten haluamiasi mausteita ja vaikka valkosipulia, pussiin ja jääkaappiin. Tai sitten paistaessa isket päälle reilusti yrttejä tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

broitsua/broitskua, kuulostaa karmealta!

Hesasta?

Vierailija
8/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on maalta, anteeksi landelta. Ja muistaa vastedes kirjoittaa broileri, ettei ärsytä ketään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

koipia/rintapaloja vai fileesuokaleita. Näihin kaikkiin tilanteisiin on erilaiset neuvot tarpeen.



Itse tykkään haudutella kanaa P-Afrikkalaiseen tai välimerelliseen tyyliin niin, että luista ja jänteistä irtoaa kaikki maku ympäröivään (usein tomaattipohjaiseen) kasvishöystöön.

Vierailija
10/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Cocacolacana



- Paista suikaleet pannulla kypsiksi

- Laita joukkoon pikku purkillinen tomaattipuretta, reilusti currya, suolaa, valkopippuria ja oreganoa

- Lisää loraus cokista, sekoita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, vähän chilijauhetta ja toisinaan provencen yrtti -seosta. Tällä sotkulla tulee hyvää peruskastiketta, keittoa tai fileitä.

Vierailija
12/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mihin laitan myös jotain pippuria, suolaa, timjamia tai rakuuna tms. yrttimaustetta, curryä, paprikaa tai mitä nyt laitankin. Joskus korvaan sitruunamehun appelsiini/omena tai ananasmehulla, voin laittaa hunajaakin, ja/tai tehdä hapanimelän kastikkeen. Raastetu inkivääri sopii hyvin, samoin voi laittaa sitruunaruohoa ja kookosmaitoakin.



KAstikkeeseen laitan yleensä mukaan vihanneksia ja hedelmiä, esimerkiksi ananas, paprika ja maissi sopivat hyvin broilerin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitruunamehu, jogurttu (plus tikka-kastike), kaikki hapanimelät (joihin kuuluvat cokis.reseptitikin) tai viini.

Vierailija
14/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paista broileria hetken pannulla, jotta saat väriä pintaan, lisää pannulle purjosipulia, salviaa ja valkoviiniä. anna hautua tunnista kahteen, suurusta kermalla ja lisää hieman suolaa. tämä siis rintafileille, onnistuu myös suikaleilla.



toinen rintafile tai vaikkapa koipireisiohje on sellainen, jossa lihaan viilletään syvä "tasku", joka täytetään tuoreella salvialla joka on sekoitettu maustamattomaan tuorejuustoon. pinnalle suolaa ja mustapippuria. paistetaan uunissa 175 asteessa noin tunnin verran. astian pohjalle jääneestä nesteestä saa helposti kastikkeen, kun lisää siihen hieman ruokakermaa tai kermaa.



tämän hetken suosikkini on kuitenkin ehdottomasti broilerin koivet, rintafilee tai vaikkapa suikaleet paistopussiin ananaksen, mangon ja ananassalsan kera ja paisto uunissa 175 asteessa tunnista kahteen, riippuen lihan määrästä. hedelmät riittävät lisukkeeksi, jos ruuan on tehnyt uuniin esimerkiksi ulkoilun ajaksi.



yksi hyvä on myös kun paistaa pannulla currya, kanelia, kardemummaa, mustapippuria ja valkosipulia. lisätää broilerinsuikaleet, paistetaan hetki ja lisätään ruokakerma. intialaistyylinen pikaruoka on valmis tarjottavaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
16.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

yhdistettynä makeaan tekee lihasta maukkaan ja mehevän. Jos ei laita mitään hapanta mukaan, maku jää pliisuksi.