Runebergintorttutaikina - laitetaanko kermaa/maitoa, vai tuleeko hyvää ilmankin?
Netissä näyttää olevan kahdenlaisia ohjeita, joko kermalla/maidolla tai ilman. Kummat ovat parempia? Tarvitaanko kermaa/maitoa lainkaan?
Kommentit (3)
tää on hyvä ja helppoohje:
150 g voita
1,5 dl sok.
2munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhetta
0,5 dl keksimurusia(tai sitte lisää korppujauhoja)
1 dl mantelijauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl maitoaLisäks tursottaa raakoihin versioihin sisälle hieman vadelmamarmeladia ja sitten kypsät koristelee marmeladilla+tomusok.
200 C n. 15minsaa :P
tää on hyvä ja helppoohje:
150 g voita
1,5 dl sok.
2munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhetta
0,5 dl keksimurusia(tai sitte lisää korppujauhoja)
1 dl mantelijauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl maitoaLisäks tursottaa raakoihin versioihin sisälle hieman vadelmamarmeladia ja sitten kypsät koristelee marmeladilla+tomusok.
200 C n. 15minsaa :P
Unohtui laittaa että: voi+sokeri vaahdotetaan,sit munat ja sit kuivat aineet sekasi ja taikinan sekaan, viimesänä maito. ja n.12 kpl tulloo tästä taikinasta. Ja helppoa laittaa vuokiin ku laittaa pakastepussiin ja tekee reijän kulmaan ja tursottaa taikinan siististi joka vuokaan.
Ne pitäöä varmaan vähän kostuttaa vielä illalla, vaikka maidolla (aikuisille ehkä hieman myös amarettoa), huomenna koristelen hillolla ja tomusokerimassalla. toivottaasti saan kostutettua ne juuri sopivasti....ei liikaa, ei liian vähän...
ap
tää on hyvä ja helppoohje:
150 g voita
1,5 dl sok.
2munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhetta
0,5 dl keksimurusia(tai sitte lisää korppujauhoja)
1 dl mantelijauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
Lisäks tursottaa raakoihin versioihin sisälle hieman vadelmamarmeladia ja sitten kypsät koristelee marmeladilla+tomusok.
200 C n. 15minsaa :P