Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pikaista apua: voiko Flora vispiä käyttää pannukakkuun?

Vierailija
31.01.2010 |

Meneekö koko homma pilalle ts. voiko Flora vispiä kuumentaa?



Kiitti, jos joku tietää.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
31.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuohukerman tapaan. En käytä juuri koskaan mitään kermoja, joten miten tuota kuohukermaa käytetään?

Vierailija
2/5 |
31.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin näppituntumalta sanoisin, että tuollainen kasvisrasvajuttu ei kyllä kestä kuumentamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
31.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan kokeilla kiehauttaa tilkan sitä flora vispiä niin näet miten reagoi. Itse olen käyttänyt sitä ainoastaan kylmiin jälkkäreihin ja täytekakkuun. Katsoin Floran sivuilta, mutta siellä ei sanottu mitään kuumentamisesta.

Vierailija
4/5 |
31.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos siis sekoitat maitoon, kaadat vuokaan ja kuumennat. Ei siitä mitään ihmeellistä tapahdu. (Itse en kyllä käytä mitään kermoja pannariin, teen aina maitoon.)

Eri asia on, jos aiot sitä keitellä kattilassa. Sitä ei vispikermat kestä.



t. kotitalousope

Vierailija
5/5 |
31.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin teen yleensä pannarin maitoon mutta nyt oli maidosta pulaa. Hyvin toimi tuo Flora vispikin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kolme