Pikaista apua: voiko Flora vispiä käyttää pannukakkuun?
Meneekö koko homma pilalle ts. voiko Flora vispiä kuumentaa?
Kiitti, jos joku tietää.
Kommentit (5)
Näin näppituntumalta sanoisin, että tuollainen kasvisrasvajuttu ei kyllä kestä kuumentamista.
Voithan kokeilla kiehauttaa tilkan sitä flora vispiä niin näet miten reagoi. Itse olen käyttänyt sitä ainoastaan kylmiin jälkkäreihin ja täytekakkuun. Katsoin Floran sivuilta, mutta siellä ei sanottu mitään kuumentamisesta.
jos siis sekoitat maitoon, kaadat vuokaan ja kuumennat. Ei siitä mitään ihmeellistä tapahdu. (Itse en kyllä käytä mitään kermoja pannariin, teen aina maitoon.)
Eri asia on, jos aiot sitä keitellä kattilassa. Sitä ei vispikermat kestä.
t. kotitalousope
Minäkin teen yleensä pannarin maitoon mutta nyt oli maidosta pulaa. Hyvin toimi tuo Flora vispikin.
kuohukerman tapaan. En käytä juuri koskaan mitään kermoja, joten miten tuota kuohukermaa käytetään?