Mitä täytekakun väliin täytteeksi?
Olisi kiva keksiä jotain uutta välillä, aina samat hillot välissä! Kertokaa ideoita!
Kommentit (10)
inhoan kaupan sokerihilloista tehtyjä kakkuja
suosikkini on aprikoosihillo!
Banaani ja kermavaahto on myös kiva yhdistelmä.
toisinaan vaniljakreemiä, boydenmarjahilloa,
lakkaa, vadelmaa jne.
-Banskuja, kermavaahtoa + rahkaa
-Mansikoita tai vadelmia + rahkaa
-Jotain Pilttiä tai Bonaa (tietty siis hedelmää tai marjaa :D)
Harvoin syön kakkua (=pakon edestä kerran vuodessa) ja nuo menettelee.
mä laitan ekaan väliin banaania ja kermavaahto rahkaseos ja toiseen väliin survottuja pakastemansikoita sekoitettuna vaahdotettuun vaniljakastikkeeseen. ja pohjat suklaapohjia. ei sen parempaa.
Tai vastaava suklaasta. Jos suklaakakku, niin rouhittua suklaata, suklaapaloja. Vaniljkreemi+FloraVispi yhdistelmä, eli diplomaattikreemi ja tuoreita marjoja. Ei missään nimessä makeita hilloja!
kermaa, vaniljakreemijauhetta, sokeria jalasten mangososetta. Tästä seosa joka levitetään kakun väliin.
laitan usein banaani-vadelma (omia pakasteita) seoksen. On tosi raikas ja hyvä vaihtoehto!! Siihen samaan väliin saatan laittaa vähän kermaa. Bonalla ja piltilläkin on hyviä vaihtoehtoja. Persikka-päärynä on mun suosikki.
miksi niin monet tunkeen kakkuun rahkaa? ällöttävän hapanta
raastettu omena ja kerma