Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

apua liivatteen kanssa

Vierailija
27.01.2010 |

ohjeessä käsketään sulattamaan 4 liivatetta vesitilkkaan? Onko tuo tilkka noin 4 ruokalusikallista vai yksi desi tai mitä voisi olla?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin että liivatteet just ja just sulaa siihen...

Vierailija
2/6 |
27.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos laitat desin se on ehdottomasti liikaa



riittää että kuumaa vettä on sen verran että liivatteet liukenee siihen



muista liottaa liivatteet kylmässä vedessä ensin 10 minuuttia ja sen jälkeen valuta vesi tarkkaan pois ja sitten laitat ne pehmenneet liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

se nesteen määrä on se mitä kyseiseen leivonnaiseen tulee nestettä.



Ensin liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sitten ne sulatetaan kuumaan nesteeseen joka sitten tulee siihen leivonnaiseen.



mitä oot tekemässä, paljon tulee muita aineita?

Vierailija
4/6 |
27.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vesitilkka voi olla noin puolidesiä taitaa olla sama kuin 4rkl. Minusta ei niin kauhean tarkkaa ole vaikka vettä on vähän enemmän, vaikka se desi, sillä kun liottelet vesi kiehuu/haihtuu, muuten saat liivateklönttejä jos yrität liottaa kiehumattomaan veteen tai ainakin minä saan.





Tulipas selvää tekstiä.

Vierailija
5/6 |
27.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

se nesteen määrä on se mitä kyseiseen leivonnaiseen tulee nestettä.

Ensin liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sitten ne sulatetaan kuumaan nesteeseen joka sitten tulee siihen leivonnaiseen.

mitä oot tekemässä, paljon tulee muita aineita?

Vierailija
6/6 |
27.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

se nesteen määrä on se mitä kyseiseen leivonnaiseen tulee nestettä.

Ensin liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sitten ne sulatetaan kuumaan nesteeseen joka sitten tulee siihen leivonnaiseen.

mitä oot tekemässä, paljon tulee muita aineita?

olen työkseni tehnyt paljon hyytelöitä yms. kylmäkkönä ollessani.

Toki osa ohjeista on sellaisia ettei liivatteita tarvitse sulattaa ja silloin on kyseessä hieno kermahyytelö eli bavaroise tai muu jossa pohja kypsennetään vesihauteessa tai ohjeessa on jotain joka kiehautetaan silloin liotetut liivatteet voi heittää siihen kuumaan

mutta jos tekee kermahyytelöitä joissa ei kuumenneta mitään niin täytyyhän ne liivatteet sulattaa ja kätevin tapa ja ohjeissakin mainittu on että sulata liivatteet kuumaan vesitilkkaan jne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme kaksi