Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä uutta siskonmakkarasta?

Vierailija
15.01.2010 |

Itse en keksi siskonmakkarasta kuin iänikuisen keiton. Mitä muuta ruokaa siitä voisi tehdä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista wokissa tai paistinpannulla,lisää chilijauhetta ja wokkivihanneksia,soijakastiketta.

Nauti riisin kanssa.

Vierailija
2/5 |
15.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun suosikki on tomaattipohjainen "pataruoka" eli sipulia, tomaattimurskaa, sopivia kasviksia ja yrttimausteita ja sinne siskonm. kypsymään. Todella hyvää.



En ole vielä saanut kokeiltua, mutta Maku- tai Glorian ruoka&viini -lehdessä oli ohje, jossa siskonm. massa puserrettiin ulos, maustettiin marokkolaisittain ja paistettiin sopivina puikuloina pannulla sipulin kanssa. Tarjoiltiin varmaan couscousin kanssa. On edelleen mun "kokeiltavat reseptit" -listalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puserra palleroiksi rasvaiselle pannulle, ruskista, lisää neste ja suurusta. Lisää lopuksi persiljaa.

Vierailija
4/5 |
15.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos et itse halua tehda kastiketta tomaattimurskasta ym. osta valmis tomaatiperainen kastike. ensin purista siskonmakkarat pannulle ja riko ne hippusiksi samalla kun valmistuvat ja sitten kaada kastike paalle. tarjoa pastan kera..

Vierailija
5/5 |
15.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset


Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän yhdeksän