Onko karppaus hankalaa lapsiperhearjessa?
Kommentit (7)
lapsille ostan leipää ja heille keittelen välillä riisiä ja pastaakin. Itse ruoan suunnittelen niin, että sitä voi helposti jättää sen lisukkeen ottamatta a korvata kasviksilla. Muusit ym. teen kukkakaalista ja siitä pitävät lapsetkin.
Jos muille ruokana sellaista jota en itse syö, teen jotain nopeaa esim. munakkaan itselleni.
Salaatteja on nyt muillekkin enemmän tarjolla, ja muutenkin maukkaampaa ruokaa.
Just tuota mietin että miten onnistuu jos muille laittaa jotain mitä itse ei voi syödä tai sitten jos ei ehdi laittaa mitään niin miten mahtaa käydä. Onko teillä jotain kirjoja mistä reseptejä vai karppausinfosta?
kuten muutkin ovat todenneet, aterian ydin on karppia ja lisukkeista löytyy sit niitä ei karppejakin vaihtoehtoja. Perunaa ei meillä ole aikoihin syöty, mutta täysjyväpastaa, leipää ja riisiäkin quinon lisäksi toisinaan on tarjolla.
Meillä varsinkin isompi lapsi (4v) syö jo todella hyvin mitä erilaisempia kasviksia ja salaatteja (mistä olen äärettömän ylpeä).
Antti Heikkilän kirja
Näin me keitämme, jossa on monia hyviä ohjeita
mutta enimmäkseen keksin itse reseptejä (laiskuuttani)..
ja kypsyttelemään ajatusta. Jospa saisin itseäni niskasta kiinni ja pääsisin tavoitepainooni.
ole vaikea katsoa, että mitä suuhunsa laittaa, on vähähiilihydraattista tai hiilihydraatitonta. Mutta itselläni syöminen menee usein naposteluksi, kun ei vain ole aikaa istua alas nauttimaan kunnon ateriaa. Osaksi syynä lienee organisointikyvyn puute..Mutta kunhan paino ei silti nouse, ei paljon haittaa.