Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olisko kellään kääretorttuohjetta, oikein kuohkeaa ja helposti käärittävää?

Vierailija
08.01.2010 |

..mutta ei saa olla liian paksu.



vain pohjan ohjetta kaipailen, väliin minulla onkin ieossa jo taivaallinen täyte: ppelsiini Viola tuorejuustoa + kermaa (flora vispi)maustettuna vaniljasokerilla

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 munaa

150 g sokeria

50 g vehnäjauhoja

75 g perunajauhoja



sokeri ja munat kovaksi vaahdoksi ja muut aineet sekoitetaan varovasti joukkoon. paista 200 asteessa noin 6 minuuttia.

Vierailija
2/6 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on se juju, ettei käärittäessä halkeile

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös vehnäjauho saa pohjan halkeilemaan, joten kannattaa käyttää pelkkää perunajauhoa.

Samalla pohjasta tulee gluteeniton, jos on tarve joskus sellainen tehdä:)

Pohjan käärimisellä ei myös ole kiire, ei halkeile jäähtyneenäkään.

Vierailija
4/6 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

unohda siis vehnäjauhot.

Vierailija
5/6 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

täyte tais siinä olla sama kuin ap:lla.. =0)

Vierailija
6/6 |
08.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tehdään gluteenittomana kaikki leivonnaiset, ja ruoatkin.



Kääretorttu ehkä helpoin gluteeniton leivonnainen. Onnistuu aina.



Laitan vanhan hyvän ohjeen mukaan, saman verran munia, jauhoja ja sokeria, mittaan siis kaikki kupissa. Jauhoina perunajauhoa, kaakaojauhetta ja leivinjauhetta.



200 7 min tai 180 10 min

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kahdeksan