Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kurpitsasose

Vierailija
04.01.2010 |

Ostin vauvaa varten kesäkurpitsaa, aikomuksena tehdä siitä sosetta. Mutta mutta... Kuorin toki, eikö? Entäs se keskiosan mössö, otanko pois, vai laitanko soseen joukkoon?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset




Kesäkurpitsa on se vihreä pitkulainen vihannes. Se oranssi on vaan kurpitsa.

Vierailija
2/5 |
04.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voit laittaa kurpitsan uuniin puoleksi tunniksi, näin liha pehmenee ja saat kovan kuoren helposti pois. Itse sekoitan kurpitsasoseeseen porkkanaa ja sipulia, siitä saa muuten koko perheen soseen vaikkapa kalalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt niin, että kuorin vaan ja sitten höyrytin ja pistin soseeksi tämän jälkeen keskiosineen kaikkineen. Vähän keitinvettä tai rinnasta puristettua maitoa varmaan myös lisäsin siihen (en enää muista ihan varmasti kun on jo jonkin aikaa kun olen sitä tehnyt) On ollut yksi meidän vauvan suosikeista tämä kesäkurpitsa! Mukaan kannattaa ehkä laittaa vielä pikkutippa kylmäpuristettua öljyä. Itse itseasiassa laitoin ne kuoret omaan pataani, joten käytetyksi tulivat nekin, syötäviähän nekin ovat ja luomua siis hankin tai sisaren kasvattamaa, joka sekin on luomua :). Ei luomusta en ehkä näitä kuoria söisi.

Vierailija
4/5 |
05.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
5/5 |
05.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse itseasiassa laitoin ne kuoret omaan pataani, joten käytetyksi tulivat nekin, syötäviähän nekin ovat ja luomua siis hankin tai sisaren kasvattamaa, joka sekin on luomua :). Ei luomusta en ehkä näitä kuoria söisi.

Kauan niitä piti hauduttaa? Ihan mielenkiinnosta kyselen kun oman käytän uunissa jotta liha pehmenee mutta kuorta en ole itse saanut ikinä pehmeäksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kolme