Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Miten valmistat mädin joulupöytään?

Vierailija
23.12.2009 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
23.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkki smetanaa, noin puoli purkkia kermaviiliä (vähän vähemmän kuin puoli purkkia), tilliä, pieneksi pilkottua punasipulia ja viimeisenä mädit (ettei ne mene rikki kun sekoittaa). Tein eilen ja vesi on jo kielellä. Nami :). Käytin tänä vuonna siian mätiä koska viime vuonna käytettu lohen mäti oli mun mielestä liian vetinen.

Vierailija
2/6 |
23.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkki smetanaa, noin puoli purkkia kermaviiliä (vähän vähemmän kuin puoli purkkia), tilliä, pieneksi pilkottua punasipulia ja viimeisenä mädit (ettei ne mene rikki kun sekoittaa). Tein eilen ja vesi on jo kielellä. Nami :). Käytin tänä vuonna siian mätiä koska viime vuonna käytettu lohen mäti oli mun mielestä liian vetinen.


lisään tuohon liivatetta, ja laitan hyytymään pieneen rengasvuokaan, mätihyydyke valmis seuraavana päivänä! nam..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
23.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

aina muikun tai siianmätiä. Kaikki "osatekijät" tarjoillaan erillään, omista kulhoistaan: mäti, silputtu punasipuli, smetana, silputtu tilli. Tieysti musta- ja valkopippurimyllyt. Lisukkeena paahdettua vaaleaa tai ruisleipää maun mukaan. Jokainen sitten sekoittelee oman herkkunsa. Sivumennen sanon, että muikunmäti on suurin herkkuni, joulupöydän huippu! :)

Vierailija
4/6 |
23.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kalankutua?

Vierailija
5/6 |
23.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


Valutan mädin siivilässä jota ei tulisi liian vetistä.

Vierailija
6/6 |
23.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mätiä, silåuttua sipulia, smetanaa.