Seuraa 

Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia eri kypärämyssyistä. Mikä olisi mielestänne paras? Itselleni tuli vaihtoehtoina yhtäkkiä mieleen Myllymyksut, Babyidean manymonths ja Ruskovillan kypärämyssyt? Muitakin hyviä saa vinkata. Villaista tai silkkivillaista siis ajan takaa.

Kommentit (4)

Meillä on ollut tähän saakka vain Ruskovillaa, kun en ole aiemmin muista merkeistä tiennyt. Eilen bongasin Kampin P.OP:ssa villavaatteita ja siellä oli kypärälakkejakin. Ne olivat todella pehmeää 100% merinovillaa. Pehmeämpiä kuin Ruskovillat!! Värivaihtoehtoja oli musta, tummansininen ja peruspunainen.Ei nuo Ruskovillatkaan missään nimessä mitään karheita ole, mutta aavistuksen ne saattaa silti alussa kutittaa herkimpiä. Ne kuitenkin nopeasti pehmenevät käytössä. Silti, jos nyt olisin ostamassa villaisia kypärälakkeja, niin ostaisin jotain muuta merkkiä, esim. tuota Polarn O Pyretiä. Kuitenkin vinkkinä noista POPin villavaatteista, että niissä on osassa akryyliä seassa. Kannattaa siis olla tarkkana! Siitä en tykkää ollenkaan, kun akryyli sähköistyy ja nyppyyntyy. Siksi jäi POPin ihanalta tuntuvat villasukkahousut hyllyyn, kun niissä olikin akryyliä :(Ruskovillasta kyllä muutoin tykkään aluskerrastoina lapsille enemmän kuin muista,kun Ruskovillan kerrastot on paksumpia kuin muut. Etenkin lasten villahousut on tosi hyvät, kun niissä on kaksinkertainen takamus ja polvet. Lämmittää hyvin lumessa möyriessä :) Pakko oli vähän kommentoida tuota muutakin Ruskovillan valikoimaa, kun tykkään siitä niin paljon :)Manymonthin kypärälakeista olen myös kuullut, että ovat tosi pehmoista, mutta livenä en ole kokeillut. Kuvien perusteella näyttäisi aika kivalle mallille, kun tulee niin pitkälle selkään ja rintaan. Pysyy varmasti hyvin takin kauluksen sisällä.

Huomasinpa tuota kirjoitellessani, että esikoiselta puuttuu sopiva villainen kypärälakki täksi talveksi ja innostuin tilaamaan kokeeksi ManyMonthsin version. Tuli postissa eilen (kiitokset Vekaravintille nopeasta toimituksesta) ja kypärämyssy on tosi ihana! Se on niin pehmeää, että voisi vaikka vannoa sen olevan puuvillaa! Vaikea edes uskoa sen olevan villaa, mutta niin vaan lapussa lukee että 100% merinovillaa :D Ja siinä on niin pitkät "helmat" niskaan ja selkään, että uskon että menee monta talvea. Todella hyvä malli. Voin suositella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos vastauksesta. Musta noissa ManyMonthseissa on aivan ihania värejä kuten leijonankeltainen, Ruskovillan vaatteet ja muut tarpeet (vaippajutut, välihaalari, peitteet ja vauvan lakki), joista mulla on ennestään kokemusta ovat taas olleet aivan ihania niin harkitsenkin varmaan nyt lähinnä Ruskovillan ja ManyMonthsin välillä. Meillä varmaan mennään tämä talvi vielä äitiyspakkauksen puuvillaisella kun ei vauva vielä taida hirveästi telmiä maassa mutta kyselin jo siltä varalta, että jos käytettyjä tulisi vastaan jo ensi talveakin ajatellen.

netissä hyvät kuvat tuotteista. Suosittelen.Käyttökokemuksia ei suoraan ole antaa, koska oma isompi on jo liian iso ja pienempi vielä masussa, mutta hypistellyt olen ja malleja katsellut sekä hyviksi sitä kautta todennut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla