leipurit! millä jauhotan suklaakakkuvuoan?
Kommentit (6)
Sen erottaa selvästi suklaakakun pinnasta ja ei se hyvältä ainakaan maistu.
Mikset leivittäisi vaihteeksi vaikka seesaminsiemenillä? Tulee tosi kaunis kakku :)
Sen erottaa selvästi suklaakakun pinnasta ja ei se hyvältä ainakaan maistu. Mikset leivittäisi vaihteeksi vaikka seesaminsiemenillä? Tulee tosi kaunis kakku :)
Vuokan voi leivittää myös pähkinä- tai mantelirouheella, kookoshiutaleilla, mannaryyneillä, esimerkiksi.. tai sitten ei leivitä ollenkaan.
Sen erottaa selvästi suklaakakun pinnasta ja ei se hyvältä ainakaan maistu. Mikset leivittäisi vaihteeksi vaikka seesaminsiemenillä? Tulee tosi kaunis kakku :)
Vuokan voi leivittää myös pähkinä- tai mantelirouheella, kookoshiutaleilla, mannaryyneillä, esimerkiksi.. tai sitten ei leivitä ollenkaan.
periaatteessa riittää.
Mäkään en ole eläessään törmännyt että korppujauho jotenkin häiritsis. Ekaks se imeytyy kakkun pintaan ja eihän korppujauho edes maistu miltään.
Kun jämiä jää, jos jää, mä siveltimellä käyn kakun läpi ja jämät lähtee sillä.
Sen erottaa selvästi suklaakakun pinnasta ja ei se hyvältä ainakaan maistu.
Mikset leivittäisi vaihteeksi vaikka seesaminsiemenillä? Tulee tosi kaunis kakku :)
miltä korppujauho muka maistuu = ei miltään.
Samaa kastia kuin se viime viikkoinen, joka valitti että liivate maistuu.
Tee kuule makutesti sokkona, niin huomaat ettei korppujauho oikeesti maistu yhtään miltään.
Sen, mitä sitä korppista jää näkyviin raakataikinan ylärajaan, kun se sit kohoaa, voi harjata pullasudilla pois jos häiritsee se vaaleampi jauhe. Muualtahan se muuttuu taikinan väriseksi, ainakin mun suklaakakuissa.