Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

BANOFFEE LAKTOOSI-INTOLERANTIKOLLE?? Tahtoisin

Vierailija
25.09.2009 |

tehdä banoffee-torttua, olen sitä kuolannut jossain brittiohjelmissa useampaan otteeseen. Tuota kondensoitua maitoa en vaan voi käyttää, sillä minulla on laktoosi-intoleranssi. Eli mitenköhän voisi tuosta tehdä vl-version? Oisko kellään vinkkejä? Tulisiko sellaista paksua kinuskia kaupan kinuskista jos sitä vain keittäisi kattilassa? Siis niin paksua ettei valuisi lainkaan? Ja kuinka tiukkaa se siinä banoffeessa on, eikö se kuitenkin ole sellaista pehmeää?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä kinuskikastike huoneenlämpöön 124 tunniksi. Näin kastikkeesta tulee paksumpaa.

Vierailija
2/4 |
25.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaupan kastiketta, esim. valion tetroissa myytävää?



-kiitollinen ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kokeilisin avattua pakkausta, vaikka neljä vuorokautta, 96 tuntia, eikö sen jo luulis siinä ajassa oakseentuvan huoneenlämmössä.

Vierailija
4/4 |
25.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikö kellään ole kokemusta banoffeen teosta ilman tuota kondensoitua maitoa?



-ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi viisi