Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua pannarin tekoon

Vierailija
23.09.2009 |

Miksi minulta ei pannukakun teko onnistu, jää sisältä raa´aksi ja mustuu pinnasta? Vika ei ole uunissa vaan tekijässä, sama juttu oli edellisessä uunissa. Ohjeita ja paistolämpötiloja/aikoja olen kokeillut erilaisia, tulos on aina tuo sama.



Missä asennossa teillä on uunin säädöt, pitäisikö pannari paistaa jollain alalämpö-asetuksella, vai mitä nuo nyt on nuo eri säädöt?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se normilämpö mikä tulee sekä ylä- että alapuolelta

Vierailija
2/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se normilämpö mikä tulee sekä ylä- että alapuolelta

225(-200) astetta ja puoli tuntia. Normaali lämpö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paitsi jos teen kiertoilmalla.

Vierailija
4/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja 20-25 minsaa.

Vierailija
5/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

omassa ohjeessa 200 astetta 30-40 min. kiertoilmauunissa laitan vaan 170-180 astetta

Vierailija
6/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja tunti 200 asteessa.



EN tajua miten joidenkin pannarit muka kypsyy jopa alle puolessa tunnissa paitsi jos paistatte kiertoilmalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maitoa 6 dl

munia 2 kpl

vehnäjauhoja 3 dl

suolaa 1,5 tl

sokeria 2 tl



voita rutkasti pellille ja tätä paistetaan puoltuntia ei ole paksu mutta on HYVÄ!!!

Vierailija
8/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

8 dl ja vehnäjauhoja puolet tuosta, ehkä se selittää et pitää paistaa kauemmin? (tunti)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan aina 4 munaa, maitoa ja vehnäjauhoja näppituntumalla ja ripaus suolaa.



Uuni 200 astetta, pelti lämpiämään uuniin, ja kunnon pala margariinia tai voita pellille, sulaa siihen sitten taikina perään, ja uuniin n 30 min, tai allekin.



En siis mittaile aineita, tiedän kun taikina sopivan paksun tuntuista. Ja paistoajan näkee kun kurkka luukun läpi miltä näyttää.

Vierailija
10/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rapea reunoista ja keskeltä mehevä/pehmeä. Ei liian kuivaksi paistettu.





Riisi- ja kaurajauhoista tulee myös tosi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

8 dl maitoa

4 vehnäjauhoja

ja 3 munaa yms



Jos mä paistaisin sitä tunnin, niin sehän oli kuiva kuin kengänpohja. Noin puoli tuntia alle 200 asteessa riittää.

Vierailija
12/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näkee kyllä pinnan väristä.



7dl maitoa

4-5 munaa

n.1-2tl suolaa

4dl jauhoja

rasvaa laitan sopivasti,sellainen n.50-70g varmaan aika sopiva (sulatettua siis).



Äitini laittoin aina myös pellille sulaa rasvaa eikä ollenkaan leivinpaperia. Itse käytän leivinpaperia enkä rasvaa.



Lupaan että tulee maailman parasta pannaria!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tämä on minulla onnistunut aina ja vieraat myös kehuneet ja halunneet ohjeen. Bongasin tämän joskus netistä, olisiko ollut kotikokkien sivuilta.



4 dl vehnäjauhoja

1 ½ dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

1 tl vaniljasokeria

8 dl maitoa

2 kananmunaa

100 g sulatettua margariinia



Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Vierailija
14/14 |
22.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perkule ei onnistu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän seitsemän