Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan oksettavaa! Pinppiä on kutittanut jo pari päivää ja ihmettelin että mikäs nyt on. Yhdynnässä olen ollut viimeksi kaksi viikkoa sitten. Emättimestä tuli sellaisia kokkareita, valkoisia ja ihan pieniä. Iltapesulla ajattelin pestä sieltä vähän perusteellisemmin ja suoraan sanottuna kaivoin etusormella sisäpuolelta. Tulos: emättimestä tuli liioittelematta kourallinen kökköistä, kovaa, valkoista, hajutonta möhnää!!! Eihän se voi olla spermaa, eihän se muhi sisuksissa kahta viikkoa? Se oli ihan jähmeää ja emättimen poukamat oli täynnä sitä, sain kaivella piiiitkään kunnes ei tullut enää mitään! Hirvittävää. Mikäs nyt on? Tänään aamulla kaivelin taas eikä tullut mitään.

Sivut

Kommentit (210)

keskenmeno on tuskin kun tuo möhnä on valkoista? Keskenmenossa tulee kuulemma punaista ja mustaa mönjää.

En ole suoraan sanottuna ennen pessyt emätintä sisäpuolelta (olen 30-vuotias). Olisikohan nuo 30 vuoden möhnät sitten? Olen pessyt vain ulkopuolelta, päivittäin.Hiiva... Voikohan se ilmetä tuollaisena kökkömääränä? Se ei kyllä haise ja on ihan valkoista kuin lumi.

aiheuttaa valkoista, kokkareista vuotoa. Yleensä siihen liittyy myös kutina. Ostapa apteekista lääkkeet ilman reseptiä. Jos niillä ei oireet helpota tai tulee alavatsakipua tai kuumetta, mene lääkäriin.

Lainaus:

keskenmeno on tuskin kun tuo möhnä on valkoista? Keskenmenossa tulee kuulemma punaista ja mustaa mönjää. En ole suoraan sanottuna ennen pessyt emätintä sisäpuolelta (olen 30-vuotias). Olisikohan nuo 30 vuoden möhnät sitten? Olen pessyt vain ulkopuolelta, päivittäin. Hiiva... Voikohan se ilmetä tuollaisena kökkömääränä? Se ei kyllä haise ja on ihan valkoista kuin lumi.


tarvitse sisältä pestä. Eikä muitakaan ruumiinaukkoja (no, suusta ainakin hampaat on suotavaa pesaista). Pintapesu riittää.Pahalta hiivaltahan tuo kuulostaa. Kannattaisi käydä lääkärissä ja varmistaa (jos on ensimmäinen kerta, kuten taitaa olla) ja lisäksi tuo kuulostaa niin rajulta, että kannattaa miettiä mistä on tullut, saiis onko lääkekuuria tai raskautta tms., joka muuttaa bakteeritasapainoa.

Lainaus:

Vakovuotoa? Sitä pitäs pimpsaa pestä ihan päivittäin, niin ei ehdi kahden viikon tahnat kokkareentua.
emättimenkin päivittäin? Mä olen aina kuvitellut, että sitä ei pestä sisältä kuin erityistilanteissa.

hiivan aikana tulee kokkareista valkovuotoa ja itselläni näin myös kävi, mutta sitä tuli vain vähän.. veikkaan että ap sulla ollu pidemmän aikaa tämä.. hopi hopi hoitamaan pois tuo vaiva!

osta vaikkapa Canesten 3 kapselin kuuri. Jos ei auta, osta jotain toista merkkiä. Jos tulehdus ei ota parantuakseen, mene lääkäriin. Canesten Combissa on lisäksi vielä voidemaista hiivalääkettä, joka auttaa jos tulehdus on levinnyt emättimen ulkopuolellekin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat