Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis takaapäin tökkimisen ymmärrän hyvin, kivaahan se on, mutta miksi B-rappuun, miksi ei A:han? Asentohan on aivan sama siinäkin.Ittelle ainaskin ajatus persiiseen panemisesta tuntuu vähän yökölle...

Sivut

Kommentit (49)

Minusta tuntuu tuskaiselta, mutta mies joskus ottaa väkisin. :( Mutta ei se haittaa, jos ei sitten petä niin kuin sen yhden mies siellä risteilyllä. :)

miehelle peppua, ettei kyllästy minuun :((vaikkei se välttämättä satu, vaan on kivaa)Lainaus:

ja sillä varmistetaan, ettei mies vain jätä.


jos mies on pettääkseen niin kyllä se sitten pettää, eikä monet miehet edes tykkää, mutta te naiset, voitte itse tykätä siitä joten ihan oman halunne takia kokeilkaa, älkää miehienne takia!!

ei sitä peppuseksiä pelkästään takaapäin harrasteta. Itse asiassa me ei koskaan tehdä sitä siinä asennossa, vaan ihan muissa asennoissa, joten alkukysymys on vähän hassu.Ja vastaus siihen että miksi sitä tehdään, on että se tuntuu hyvälle. Erilaiselle kuin a-rappuun lykkiessä. Miehestä tuntuu tiukemmalle, ja itsestä tuntuu eri lailla hyvälle, vaihtelu virkistää. Orgasmikin on aivan ihana kun mies on samalla sisällä siellä b-osastolla

Minusta peppupanoissa tiettyä kielletyn hedelmän makua. Useimmat naiset eivät siihen kovin innolla ryhdy. Naisen ylipuhuminen on hauskaa ja onhan siinä minusta lievä alistus/dominointi fiilis.Sinänsä peppu ei tunnu niin hyvältä kuin pimpsa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat