Vierailija

Siis takaapäin tökkimisen ymmärrän hyvin, kivaahan se on, mutta miksi B-rappuun, miksi ei A:han? Asentohan on aivan sama siinäkin.Ittelle ainaskin ajatus persiiseen panemisesta tuntuu vähän yökölle...

  • ylös 12
  • alas 1

Sivut

Kommentit (49)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta tuntuu tuskaiselta, mutta mies joskus ottaa väkisin. :( Mutta ei se haittaa, jos ei sitten petä niin kuin sen yhden mies siellä risteilyllä. :)

miehelle peppua, ettei kyllästy minuun :((vaikkei se välttämättä satu, vaan on kivaa)Lainaus:

ja sillä varmistetaan, ettei mies vain jätä.


jos mies on pettääkseen niin kyllä se sitten pettää, eikä monet miehet edes tykkää, mutta te naiset, voitte itse tykätä siitä joten ihan oman halunne takia kokeilkaa, älkää miehienne takia!!

ei sitä peppuseksiä pelkästään takaapäin harrasteta. Itse asiassa me ei koskaan tehdä sitä siinä asennossa, vaan ihan muissa asennoissa, joten alkukysymys on vähän hassu.Ja vastaus siihen että miksi sitä tehdään, on että se tuntuu hyvälle. Erilaiselle kuin a-rappuun lykkiessä. Miehestä tuntuu tiukemmalle, ja itsestä tuntuu eri lailla hyvälle, vaihtelu virkistää. Orgasmikin on aivan ihana kun mies on samalla sisällä siellä b-osastolla

Minusta peppupanoissa tiettyä kielletyn hedelmän makua. Useimmat naiset eivät siihen kovin innolla ryhdy. Naisen ylipuhuminen on hauskaa ja onhan siinä minusta lievä alistus/dominointi fiilis.Sinänsä peppu ei tunnu niin hyvältä kuin pimpsa.

Molemmat olemme kumille hyvin allergisia eikä pilleritkään sovi. Vaimoni elimistö myös hylkii kierukoita joten olemme pistäytyneet tähän "luonnollisimpaan" ehkäisyyn. A-rappu on lastentekoa varten.

Ymmärrän jos mies valittaa ettei nainen edes kokeile, mutta jos on kokeiltu vaikka useammankin kerran ja se ei tunnu hyvälle niin ei väkisin.

Mä en ainakaan tykkää yhtään. Kaikki fiilikset karisee samantien. B-rappu= Väärä osoite, palautetaan lähettäjlle.

sekä minusta että miehestä. Usein olen itse alotteellisempi haluamaan peppuun, mies ei koskaan mene omin luvin sinne :)

homojen yksinoikeus. Heterot harjoittakoot normaalin reiän hommia ja pysykööt kaukana ruskean reiän ritareista.

niin vaimoraukka vain alistuu ettei mies jättäisi ja väittää vielä muillekin sen olevan hienoa, vaikka oikeasti tosi ällöä! Siis eikö miehen k*rpä ole ihan p*skainen tämmöisen session jälkeen?

ja minun aloitteesta sitä yleensä harrastetaan. Ihana kun meidän makuuhuoneleikit jaksaa herättää teissä niin paljon intohimoja :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla