Te joilla mihen sukuun syntynyt pelkkiä poikia tai tyttöjä!

Vierailija

mieheni suvussa on syntynyt pelkkiä poikia jo ainakin neljässä sukupolvessa, meilläkin tuli ihana poika. Olen lukenut uusimmista tutkimuksista että voi ns "periytyä". Onko teillä ollut vastaavaa miehen puolella, mutta tyttöjä kuitenkin tullut. Itselleni aika sama, mutta olen vaan ruvennyt pohtimaan, koska mieheni mielestä täysi mahdottomuus saada tyttö heidän sukuun.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Miehen suvussa serkuksista kuusi on poikia ja yksi tyttö.

Miehelläni on kaksi veljeä, meillä on samaten kolme poikaa.

Joku perimä tässä täytyy olla!

Vierailija

miehen isällä on vain veljiä, miehellä on serkut on kaikki poikia ja miehen sisäruksista se yksi ainoa tyttö kuoli heti syntymänsä jälkeen pahaan sydänvikaan. Meille syntyi pelkkiä poikia.Mutta yksi miehen veljistä on nyt saanut tyttären!

Vierailija

miehellä vain veljiä

miehen isällä vain veljiä

miehen isosisällä vain veljiä

isoisoisällä vain veljiä

meillä yksi poika ja nyt raskaana rv 19 - ja luulen odottavani poikaa

Vierailija

Miehellä on vain veljiä. Ja meillä 2 poikaa.Miehen serkuksiin mahtuu sentään 1 tyttö, muut 7 serkussarjasta ovat poikia. Serkuksilla on kyllä jo tyttöjä 4 ja poikia 5, joten sillä tasolla (eli meidän lasten tasolla) alkaa taas sekoittumaan enemmän. Samoin tuolla miehen isää edeltävissä sukupolvissa on kyllä myös molempia.

Vierailija

Miehellä on pelkkiä veljiä, miehen isällä pelkkiä veljiä, miehen isoisällä isän puolelta pelkkiä veljiä. Mun miehen veljillä ei yhdelläkään ole lapsia (eivät ole saaneet), mutta meillä puolestaan on yksi poika ja neljä tyttöä.

Vierailija

Yhdistelmästi isoisä ja isoäiti syntyi 3 poikaa joista kaksi pojista on saanut pojan (ja nämä saaneet kukin 2 poikaa)ja yksi tyttären. Eikö silloin voi sanoa että tämä sukuhaara on valtaosaltaan miesvoittoinen?Lainaus:

eikös äidit aina synnytä


Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat