Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis miten mä voin olla edelleen hoikka, 160/52

Vierailija
31.07.2009 |

vaikka ollaan jo monta vuotta syöty leivän päällä pelkkää voita, ruoanlaitossa käytetään ainoastaan oikeaa kermaa ja voita. Eikö niiden pidä lihottaa oikein kunnolla?



Samoin mun kolesteroliarvot oli hyvät.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

omaavat nopean aineenvaihdunnan.

Vierailija
2/5 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan normalipainoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mäkin olin tollanen ennekuin täytin 30 vuotta ;)

Vierailija
4/5 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


Aloin nimittäin syöttämään perheelle myös samaa ruokaa. Eli kermaa voita rasvaista jugua ja kookosöljyä oikeen lorottamalla ja mies on laihtunu muutaman kilon vaikkei sillä ylimääräsiä ole ollutkaan..



SAmoin lapset on tipahtanu nollakäyrältä aavistuksen miinuksen puolelle...

Vierailija
5/5 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuo ravitsemustietous vähän hukassa. Kasvisrasvatuotteissahan ei välttämättä ole yhtään vähemmän rasvaa ja kaloreita kuin voissa,itseasiassa voi olla päinvastoinkin. Voissahan on 80% rasvaa, kun taas vastaavasti kasvisöljyssä on 100% rasvaa.Ja 100g rasvaa sisältää 700 kcal.



Lihiminen alkaa siinä vaiheessa kun elimistö saa enemän energiaa kuin kuluttaa, tämä täysin riippumatta siitä mistä energia koostuu. Se mitä syöty ravinto tekee elimistölle, esim. verisuonille, on taas aivan eri asia. Kolesteroliarvothan eivät kuitenkaan kerro mitään muuta elimistön tilasta kuin vain veren kolesterolipitoisuuden.



Toki tekstisi olikin tarkoitettu vaan näsäviisasteluksi, ja sillä onnistut kyllä osottamaan oman tyhmyytesi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kuusi