Lue keskustelun säännöt.
kirjolohen mäti vai muikun mäti? kumpaa ostais...
Kommentit (7)
Tosin itse tykkään eniten siianmädistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- leivälle smetanan ja punasipulisilpun kanssa (ja rouhaisu mustapippuria), alinna mäti, sitten sipuli ja päällä smetanakerros
tai
- keitettyjen perunoiden kanssa (samat lisukkeet mutta sekoitettunavalmiiksi keskenään)
Voisin elää sillä ja graavatulla lohella.
kirjolohen mäti on niin isoa, että sitä ei ole kiva syödä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ei ole muikun ja siian ylikäynyttä, mateenmäti seuraavaksi parasta ja sitten kirjokalan
Suurin osa pitää, että muikun on parempaa. On kyllä kalliimpaakin. Vähän riippuu, että miten käyttääkin. Jos ihan paljaalteen, niin sitten varmaan muikun. Itse ostin kirjolohen ja laitan sitä leipien päälle ja on hyvää.