Porkkanakakun kuorrutus.
Kannattaako laittaa siihen sulatejuustoa vai tuorejuustoa? Tein viime vuonna, mutta en muista, kumpaako käytin. Kertokaa te viisaammat. Kiitos!
Kommentit (9)
makeiden kakkujen kuorrutukseen! :-DDD
Minä teen porkkanakakulle klementiineistä, pölysokerista ja vanilja-tuorejuustosta kuorrutteen. Tuleee hyvän kirpakan makeaa...
.Mausta muutamalla lusikalla sitruuna- tai appelsiinimehua
No, kerta se on ensimmäinenkin. Luulisi tuon olevan sitkasta tavaraa tuorejuustosta tehtyyn verrattuna.
Koskaan en ole ohjetta nähnyt jossa laitettaisi tuorejuustoa...
Tällä tulee hyvä kuorrute.
200g olympia sulatejuustoa
50g voita
4dl tomusokeria
vaniljasokeria
Sähkövatkaimella kaikki sekaisin, tulee oikeesti hyvä. ( ohjeesta riittä esim. pellilliseen porkkanapiirakkaa)
Koskaan en ole ohjetta nähnyt jossa laitettaisi tuorejuustoa...
Tällä tulee hyvä kuorrute.
200g olympia sulatejuustoa
50g voita
4dl tomusokeria
vaniljasokeria
Sähkövatkaimella kaikki sekaisin, tulee oikeesti hyvä. ( ohjeesta riittä esim. pellilliseen porkkanapiirakkaa)
ja tietysti makuasia kummasta tykkää. sulatejuusto maistuu mielestäni enemmän juustolta
voin sanoa, että ehdottomasti sulatejuustoa. Olympian tavallista, koska kevyestä ei tullut koostumukseltaan hyvä ollenkaan. Tuorejuustosta tulee sellainen täyte joka ei oikein meinaa laisinkaan vähääkään jähmettyä. Eli siis sulatejuustoa, ainakin Olympia on hyväksi havaittu!
Olisiko sinulla myös ohjetta porkkanakakun pohjaan?
olevan liian "juustoista". Laitan vaniljanmakuista tuorejuustoa joka on pehmennetty smetanalla.
appelsiini-hovia, tomusokeria ja voita.