Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua, kuivahiiva vahingossa veteen...

Vierailija
20.07.2009 |

Voisiko joku ystavallisesti auttaa? Tein juuri leipataikinan kohoamaan ja vahingossa heitin pussillisen kuivahiivaa nesteen joukkoon, enka niin kuin tavallisesti lisannyt sita jauhoihin. Miten kohoaa taikina vai kohoaako ollenkaan???

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siitä on tullut käytäntö. Ei mitään väliä. =0)

Vierailija
2/4 |
20.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoihin laittamisen tarkoitus on varmaan, että se hiiva sekoittuisi hyvin ja helposti taikinaan. Eli ei toimivuuden kannalta väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Odotan nyt hyvalla mielella taikinan kohoamista. Helpotti kun sain apua noin nopeasti. On ihan vasy olo ja vieraita tulossa...

Vierailija
4/4 |
20.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

helpompi laittaa oikeaan lämpötilaan, koska vaikka nesteen lämmittää 42-asteiseksi, niin iso määrä jauhoja viilentääkin sitä.