Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pikakysymys:Miksi vispikerma ei

Vierailija
11.07.2009 |

vaahtoudu?Mies vispannut käsin jo 25 min,eikä paksune,missä vika?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

liian lämmintä?

oliko kulhossa vettä (ts. oliko kulho juuri pesty)?

onko ihan oikeaa vispikermaa vai jotain kerman kaltaista?

Vierailija
2/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis rutistaa sieltä purkista viimeinenkin pisara.näin kertoivat joskus valion kuluttajapalvelusta. mut käsin vispaamalla en tiedä... miksi ette käytä sähkövatkainta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin täällä pk-seudulla on painostava ilma ja pari kertaa jyrähtänyt.

Vierailija
4/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja tosiaan se pitää olla tarpeeksi kylmää ja kulhon tarpeeksi kaareva.



jos on 25 min jo vispannut niin on taatusti jo liian lämmin>> huoneenlämpö...

Vierailija
5/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostettu ku kermavaahtoa tehdään muutama kerta/v,aina ennen onnannu ja kyllä kulho oli puhdas.Nyt laitoin sen takas jääkaappiin.Vieläkö siitä sais aikaiseks vaahdon?

Vierailija
6/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jostain syystä ukkonen juoksettaa niin kerman kuin maidon.



-6-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

hylaa. sitä ei saa kösin vatkattua, vatii konetta. tavallisen vispikerman vatkaa hetkessä käsipelillä.



-kokki

Vierailija
8/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

et sitten leivokaan? kiva äiti siinä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ideana on kait se et osa rasvasta jää purkkiin kiinni jos vaan lorottaa kerman ulos...

Vierailija
10/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

10:lle vastaisin,että olen n. 4 vkon äiti ja että meidän perheessä kermavaahdot ei todellakaan kuulu "ruokalistalle"!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
11.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

älä puhu skeidaa.

minä laktoosiintolerantikko vatkaan kaikki"hyla" kermat niin vispin, kuin kuohun aina käsin ja hyvin vatkautuu.

vai eikö kokilla ole tekniikka hallussa?