Pikakysymys:Miksi vispikerma ei
vaahtoudu?Mies vispannut käsin jo 25 min,eikä paksune,missä vika?
Kommentit (11)
siis rutistaa sieltä purkista viimeinenkin pisara.näin kertoivat joskus valion kuluttajapalvelusta. mut käsin vispaamalla en tiedä... miksi ette käytä sähkövatkainta?
Ainakin täällä pk-seudulla on painostava ilma ja pari kertaa jyrähtänyt.
ja tosiaan se pitää olla tarpeeksi kylmää ja kulhon tarpeeksi kaareva.
jos on 25 min jo vispannut niin on taatusti jo liian lämmin>> huoneenlämpö...
ostettu ku kermavaahtoa tehdään muutama kerta/v,aina ennen onnannu ja kyllä kulho oli puhdas.Nyt laitoin sen takas jääkaappiin.Vieläkö siitä sais aikaiseks vaahdon?
jostain syystä ukkonen juoksettaa niin kerman kuin maidon.
-6-
hylaa. sitä ei saa kösin vatkattua, vatii konetta. tavallisen vispikerman vatkaa hetkessä käsipelillä.
-kokki
et sitten leivokaan? kiva äiti siinä
ideana on kait se et osa rasvasta jää purkkiin kiinni jos vaan lorottaa kerman ulos...
10:lle vastaisin,että olen n. 4 vkon äiti ja että meidän perheessä kermavaahdot ei todellakaan kuulu "ruokalistalle"!!
älä puhu skeidaa.
minä laktoosiintolerantikko vatkaan kaikki"hyla" kermat niin vispin, kuin kuohun aina käsin ja hyvin vatkautuu.
vai eikö kokilla ole tekniikka hallussa?
liian lämmintä?
oliko kulhossa vettä (ts. oliko kulho juuri pesty)?
onko ihan oikeaa vispikermaa vai jotain kerman kaltaista?