Kakun täytteeksi? Maidotonta pitäisi olla...
Kellään hyviä ja tuoreita ideoita?
Ettei aina kaurakermavispiä ja manssuja...
Kommentit (7)
Äitini laittaa täytetkakkuiin todella usein väliin jonkun kiisselin saa helposti vähän paksumman täyteen. Mun oma ehdoton suosikki kaukun välissä on sitruuna-kiisseli, Se on ainakin maidoton.
Esim. Alprolla vanilja-ym. vanukkaita, joista tulee aika tuhti täyte, sekaan banskua tai mitä nyt syömään pystyykin. On hyvää!
vaikka käytetäänkin (laktoosittomia) maitotuotteita. Mäkin laittaisin jotain vauvasosetta (koska pysyy hyvin kasassa) vaikka mangososetta ja banaaniviipaleita. Alpron vaniljavanukas kuulosti hyvältä idealta, jos haluaa kermaisemman oloista.
Lisäksi
siis lisäksi voi puristaa vaikka niitä tuubeissa olevia kastikkeita, esim. suklaakastiketta noin mauksi. Tuubikastikkeista monet maidottomia.
Esim. soija- tai riisijätski (löytyy eri makuja). Sulata jäde "pehmikseksi", vatkaa tasaiseksi, paa kakun väliin ja pakasta koko kakkua, kunnes jäde jämähtää. Sen jälkeen säilyy kuulemma jääkaapissakin sulamatta. En siis ole itse kokeillut, kaveri antoi vinkin...
Helppo laittaa ja maku vaihtoehtoja on paljon!